Cıtadel nasıl kullanılır arkadaşlar????

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ne3ge3re3k111 tarafından 6 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Cıtadel kasılmak için mi baskın için mi kutu toplamak için mi ideal birde konfiler nasıl dizilmeli ??

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Eğer daha almadıysanız benim tavsiyem almamanız yönünde.Çünkü yavaş bir gemi sadece darbe puanı fazla ve onun yanında silah yeri de çok az .Aldıysanızda yapacak birşey yok.Citadeli fazla kullanmadığım için konfisi hakkında bir bilgim yok diğer arkadaşları bekleyip bilgi sahibi olabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Baskın için kesinlikle citadel kullanma derim. Kutu toplamak içinde vega veya spearhead kullanmalısın.

Citadel kasılmak için iyidir ama grupça kasılmak için. Hangi haritada kasılacağını söylersen konfi konusunda yardımcı olurum. Örneğin; Korsan haritasında kamikaze 3 ile seri seri korsan kesecekseniz, 2 konfiyi de gemi kalkan şeklinde yapabilirsin. Arkadaşların keser, kamikaze 3 atar sende sürekli hasarı çekerek onları korursun felan.

4. Citadel istasyon gemisidir. Istasyon kurarsanız dizceksin o gemiyi. 1 konfi panzer 1 konfi yavas vurus olabilir zaten adam kovalaman zor o gemide sen modullere salddırı varken ateşi cekip 1-2 lazer sallıcaksın gerisini koruyan golilere bırakacaksın :D Onun dısında baskına olmaz yavas kutuya da aynı sebebpten olmaz ben o gemiyi sahsen 10 k ambar yeri için seviyorum gemiye gecip skylabdan sepromdur promeyumdur hemen yolla yapıyorum tadından yenmiyor :D (ambar ekstası ve 1 tane pet ambar protokolu ile 10k oluyor) Kasılırken olabilir ama dusman gelirse cok sevinir kendimden biliyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.