Citadel, özellik bakar mısınız..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve #BuSonOlsun! tarafından 25 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar, geçenlerde citadel aldım. Bunun hakkında sorularım var.

1-Özelliklerine baktığım da kale ve hız dışında kendine yarar sağlayan bir özellik yok sanırım?

2-Koruma özelliğinde anlatılan şu
    ''Bu yetenekle uzay geminin etrafında koruyucu bir kalkan oluşturursun. Kalkan menzil içindeki bütün grup üyelerine verilen hasarın bir kısmını sana yönlendirir.'' fakat burada biz sadece grubu koruyoruz doğru mu anlamışım?
    2-Bir diğer noktaysa kale özelliği iyi güzel hoş lakin o özellik varken hareket edememiz birazcık saçma geldi. Bu konuda bir çalışma var mı?

2. ya beyler bu vangusiher tasarımı felan ne zaman gelcek yazarmısınz

3. Citadel Yetenekleri ;

Ateşi Çek ;

Bu yetenek yeteneğin etki alanındaki gemiyi Citadel’e saldırmaya zorlar.Bu yeteneğin etkisi bitene kadar başka bir gemiyi işaretleyemeyecekler ve de saldıramayacaklardır.

S: Ateşi çek yeteneğini etkinleştirdiğimde, düşmanlar ateş etmeye devam etmek zorunda mı?

C: Hayır, saldırmayı bırakabilirler, ama yetenek süresince başka gemileri veya NPC’leri hedef alamazlar.

S: Yetenekten etkilenirsem, bu etkiyi bir şekilde durdurmam mümkün mü?
    A: Evet, bir EMA ile debuff’ı kaldırabilirsin. Ama bu bütün grubu değil, sadece seni etkiler. Yani Citadel bir şekilde imha edilirse veya atlarsa, etki sona erer.

S:
    PET’ler de ateşi çekten etkilenecek mi?
    A: Evet

Seyahat Modu ;

Bu yetenek Citadel’in belli bir süre hızlı hareket etmesini sağlar.Bu ağır gemiyi uzun mesafelerde götürebilmek için kulanılabilir.

S: Seyahat yavaş roketin yavaşlatma etkisine engel olur mu?
    C: Evet. Yani bu yetenek aktifken, Citadel yavaş roketle yavaşlatılamaz.

Koruma ;

Citadel’in etrafında koruyucu bir kalkan baloncuğu oluşturur.Bu baloncuğun içinde duran dost gemiler düşmanlardan çok daha az hasar alacaklardır ve hasar Citadel tarafından emilecektir.

S: Bu yetenekten kim etkilenecek?
    C: Bu yeteneği kullanan Citadel’ın çevresindeki belirli bir yarıçap içinde bulunan grup üyeleri.

S: Ne kadar hasar transfer edilecek?
    C: Bu yetenek dost gemilere verilecek hasarın bir kısmını Citadel’a yönlendirir. Bu yetenek aktifken Citadel imha edilirse, etkisi hemen sona erer.

S: Peki Citadel bu hasar transferiyle nasıl başa çıkacak?
    C: Citadel bu ekstra hasar konusunda normal hasardaki gibi davranır.

S: Bu yetenek istiflenebilir mi?
    C: Evet.

Destek Yeteneği ;

Bu yetenek, aldığı hasarda düşüş sağlamak amacıyla Monolith’i sabitler.Gemi halen normal silahlarını kullanabilir durumdadır fakat bu yetenek açıkken başka hiçbir yetenek kullanılamaz.

S: Citadel’ım duruyor, bu normal mi?
    C: Evet, bu yetenek Citadel’ın hareketini tamamen durdurur, ama alınan hasarı da azaltır. Bu yetenek aktifken, başka bir yetenek etkinleştirilemez. Çoktan başlatılan yetenekler aktif olmaya devam eder ve silahların düşmanlara her zaman olduğu gibi ateş eder.

Citadel ' in yetenekleri bu şekildedir.

Tek başına değilde , Grup halinde kasılıyorsanız bire birdir.

Cubikon , Uber Kristallon gibi NPC ' ler keserken , Grup için Citadel çok iş görür

Bunların Dışında Premium ve Ambar Genişletmesi ile Hangar 9000 bini bulur

Pet ' in Ambar Genişletme Protokolleri ve Depocu ARGE ' si ile bu rakam 20.000 bini bulur

Hızlı Kredi kasmak için bire birdir.

4. @Foward_Unto_Down dostum sağolasın ama ben zaten biliyorum özellikler çaylak oyuncu değilim yani. Sadece sorduğum sorulara cevap istemiştim.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuyu uygun olan bölüme taşıdım bu bölümde citadel gemisini kullanan arkadaşlarımız var ise size gereken açıklamaları yapacaklardır bu bölümden devam ediniz.

6. Tamam sorularına cevap vereyim ;

1-Özelliklerine baktığım da kale ve hız dışında kendine yarar sağlayan bir özellik yok sanırım?

Evet , Kale ve Hız dışında tek başına takılıyorsanız diğer yeteneklerin bir yararı olmaz.

2-Koruma özelliğinde anlatılan şu
    ''Bu yetenekle uzay geminin etrafında koruyucu bir kalkan oluşturursun. Kalkan menzil içindeki bütün grup üyelerine verilen hasarın bir kısmını sana yönlendirir.'' fakat burada biz sadece grubu koruyoruz doğru mu anlamışım?

Evet , Bu özellik aktif olduğunda , Grubunda ve Etrafında duran her gemiyi korur ve Ateşi bir kısmını sana yönlendirir.Bu sayede Grubunda kasılan kişilerin darbe puanlarını korursun

2-Bir diğer noktaysa kale özelliği iyi güzel hoş lakin o özellik varken hareket edememiz birazcık saçma geldi. Bu konuda bir çalışma var mı?

Bildiğim kadarıyla bu yetenek aktif olduğunda , Citadel olduğu yere çapa atar :) , Hareket etmesi konusunda bir çalışma olduğunu sanmıyorum , ama eğer bu özellik aktifken hareket edebilsin yönünde bir düşünceniz var ise ;

Fikir havuzuna konu açın :) , Gerekli desteği görürse belki değişim yapılabilir

İyi forumlar :)

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

1-Citadel tek başınıza iken kullanmak gereksiz bir durum.Citadel bir topluluk gemisidir.Klan savaşında grubunuzdaki kişilere savunma amaçlı.

2-Evet grubu koruma amaçlı kullanılmakta.

3-Bu konuda maalesef bir fikrim yok.Ancak o yetenek açıkken hareket etmesi haksızlık yaratır sanmıyorum.Bu güne kadar öyle bir şikayette gelmedi :)

İyi forumlar

8. Aynen grup halinde grupta bir de aegis varsa mükemmel bir gemi oluyor.

Anladım KARANLIK modum, iyi çalışmalar :)

9. Aslında modum , O Yetenek açıkken Hızı %70 Falan düşürse , yine de hareket etmeye izin verse daha iyi olurdu :)

10. StorMHawsK

StorMHawsK User

Bence: Her gemi tek başina başarili değildir.Ancak bir ekip olunduğu zaman tam bir yikim yaratabilirsiniz. Kale savunmasi ve ates çek özellikleri ile ageisde destek verirse yikilmaz bir guc olucaktir.
    Bence özellikleri fazla yok ama grup içinde ideal.

11. citadelde tek sevdigim 9k sepromu tek seferde gönderebilmen :)

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben ne desem bir önemi yok :) Güncelleme fikir klavuzuna konu açın destek görürse iletim işlemini uygularız.

İyi forumlar

13. takemyhard

takemyhard User

benim fikrim daha iyi...onu iletin bence...bütün acemiuzaypilotlarına citadell dağıtılsın...bizde rahat rahat şu 150 citidell...250 citidell görevlerini yapalım :) herkez mutlu olsun :) nasıl fikir ama....

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.