Öneri CITADEL tasarim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Bakjam tarafından 23 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bakjam

Bakjam User

Citadel THOR

450K HP
    9 lazer
    250 Hız (maksimum 540)
    3000 kargo
    4 Ekstralar

Seyahat:
    5 saniye 570 Hız
    Yükleme x6 (3 dakika)

Koruma:
    Yükleme -50%

Ateşi çek
    25% lazerdirenç. Güçlendir ile kullanılamaz.
    Yükleme +25%

Güçlendir:
    25% direnç için tüm silahlar. Sen serbestçe hareket edebilir. Ateşi çek ile kullanılamaz.
    Yükleme -25%

daha fazla ve daha iyi CITADEL!!

ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. klonaskeri

klonaskeri User

Birde resmini koy tam olsun

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

Citadel yeterde atar bile bu tasarımlar gelirse oyunun rengi değişir ama az :)
    Oyum Olumsuz -1

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Yenilenen kurallar gereği bu bölüme açılan konulara anket eklemek zorunludur.

Konu Araçları > Add Poll kısmından konunuza anket ekleyiniz.

24 Saat içerisinde Anket eklenmeyen konular , Kilitlenerek arşive taşınacaktır.

Arşive taşındıktan sonra konunuzu kopyalayarak , Anket ekleyip , tekrar bir konu açmanız mümkündür

İyi Forumlar

5. oldu 5 milyonda dpsi olsun ?

6. Aslında az DMG vuran gemilerin savunmaları azami seviyede olması lazım normalde cidatel agais ve sperhead Buf gemileridir yanı grup arkadaşlarını düşünerek oynayan bir gemidir o yüzden 5milyon dp bile az bence çünkü 450-470 bin DMG vurabilen oyuncular var bu tip gemilern dahada gelişmesi lazım kalabalık serverlere göre düşünün birde cidatele 50 kişi birden dalıyor adam kendinimi savunsun grubunamı yardım etsin oyunda savaşan gemiler goli ve vegadır alt haritalardada leonov dur Macera ve savaş isteyen bu 3 gemiyi tercih eder cidatel ile savaşan varmı oyunda hiç gördünüz mü??tek başına o gemilerin hiç bir anlamı yok

7. Ben cidateli sırf Hangarının genişliği için aldım skaylap tan taş satıp kredi kasıyorum kimseye roket bile atmam o gemi ile :))10 milyon DP olsa bile işime yaramaz ama cidatel ile oynayıp grubuna yardım eden oyuncular için yazdım karakol savunma ve baskınlarnda işe yarıyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.