Citadel ve ganimet anahtarı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. userqq

userqq User

Selam arkadaşlar
    Geçenlerde açık artırmadan citadel aldım oyuna başladığımdan beri hoşuma giden bir gemiydi.Citadel ile kasılma taktiği verirseniz iyi olur ben x-8de kasılıyorum iyi oluyor burguda var zaten ayrıca ambarı da büyük olduğu için pratik oluyor.Ekipmanlarım:
    2lf4,lf3full
    B02 ve hız full elit
    Citadel için tasarım yok
    8 iris
    Pet 10 level Kami 3 vip var
    24 arge kalın sıkma
    Burgu-kalp-yarasa mevcut
    Diğer bir sorum ise;Ben yakınlarda 1m uri çekeceğim bunu ganimet anahtarına yatırmak doğru olur mu apisi çıkartırım diye düşünüyorum ayrıca bi 8-10 lf4 de düşer herhalde.Sizin fikriniz nedir ganimet alayım mı yoksa daha yararlı olabilecek şeyler var mı...

2. Gerçi şans işi ama 8-10 lf4 hayal olur :D
    Tüm uridiuma alacaksan değişir durum.
    Hele lf4 gününde açarsan 5-6 tane çıkar :D :D

3. takemyhard

takemyhard User

iyide sen bu ekipmanla niye x8de kasıyosun?...

4. userqq

userqq User

Yapma ya bukadar mı zor çıkıyor :D
    Yeni x-8de streuneRlerin verdiği ödül arttı kami de var iyi kasılıyor bazen gece tek tük solo cubi alıyorum ama çok elit yiyor.

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Eğer citadel ile kasılmak istiyorsan en azından elite tasarımını alarak hasarını yükselt.Ayrıca lf4 şans işi açacaksan lf4 gününde aç.Ben 26 da 2 lf4 ve 160 kutuda 7 lf4 çıkarmıştım bir ara yani sana kaç çıkacağı ancak kutuları açıp anahtarların bitince net olarak söylenir yoksa ne desek yalan olur.Bu arada citadel oyunda pek bulunamayan bir gemi olduğu için 1. dereceden hedef olduğunu söylemeliyim:)

6. Her haritada bildiğim kadarıyla 1 tane lf4 var ve 30dk da bir kutular yenileniyor sen hesap et. Sadece bir haritaya bağlı kalırsan sürekli toplayacaksın ve eğer başkası çıkarırsa onun çıkardığını bilmeden sen toplamaya devam edeceksin.
    Yok eğer haritaları dolaşıp dolaşıp toplarsan şansın daha da düşüyor ve aynı zamanda yükseliyorda.
    Karışık bir durum yani.

7. userqq

userqq User

Peki ya gece vakti mapler boşken aynı mape bağlı kalarak toplasam şansım artar mı?

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Citadel Elite tasarımını alırsanız %5 daha fazla hasar verebilirsiniz.

X 7 haritasında Kristallon keserek hem kredi hemde Urıdıum kasabilirsiniz.

Açacağınız sandıklardan bulacağınız Elipmanlar şansınıza bağlı olarak değişmektedir.

Keyifli Forumlar.

9. Tabii ki mesela ben değişik haritalarda 700 kutu topladım 7 tane bulabildim ama 150 kutuda aynı haritada toplarken 4 tane çıkardım.
    yani fark ediyor şans daha da artıyor senin deiğin durumda.

10. userqq

userqq User

Pekala yardımcı olan arkadaşlar çok teşekkür ederim konuyu kilitleyebiliriz.

11. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.