Citadel yetenek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ɔαяκɢυαяɔıαп- tarafından 22 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. Citadel almayı düşünüyorum da. Citadelin yeteneklerini okudum ama anlamadım. Bunlar ne işe yarıyor ? Kullanan biri cevaplayabilir mi ?

2. 4 yetenegi bulunur.Ateşi Çek,koruma,guclendir,seyahat
    1cisi tum lazer hasarını senini gemine ceker yani biri arkadasına sıakrken o yetenge basıp onu kurtabilirsin
    2.cisi tum grubun hasarının %bilmemkacını senini gemine verir
    3.cusu geminin hızını 0 yapar ve bu surede etrafında kalkan olusur az hasar yersin
    4.cusu geminin hızını ne olursa olsun 438 e cıkarır.

3. Kral-87

Kral-87 User

bende citadel aldım dayanamayıp gerçekten çok sağlam gemi takım savaşlarlında üstüne yok birkaç kez baskına gittim ve gayet başarılı gemi sadece hız sorunu vardır ve eğer teksen haritada sende baya bir güçlü adamla karşılaştınmı kurtuluş şansın düşüktür ... bu arada arkadaşımın dediği hız 438 değil 20 hız motoruyla prom beslemeli 538 e çıkartıyor..

yeteneklere gelirsek..

Güçlendir : 8 saniye
    Seyahat: 4 saniye
    Koruma : 15 saniye
    Ateşi çek : 8 saniyedir

bunlar citadel elite ninkiler veteranınki ise

Güçlendir : 9 saniye
    Seyahat: 5 saniye
    Koruma : 10 saniye
    Ateşi çek : 6 saniyedir ( tam emin değilim )

HP si tek güçlendiriciyle yaklaşık 795 k yı buluyor

4. -Keskin-

-Keskin- User

5. Ben gerekli cevabımı aldım arkadaşlar sağolun. Ama citadel almıyacağım ya. Çünkü sırf kendine zarar :D Konu kilitlenebilir modum sağolun

6. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.