citadel

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *GÜLLÜ* tarafından 24 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *GÜLLÜ*

*GÜLLÜ* User

bu citadelin özellikleri tam olarak ne (sayısal olarak)

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Citadel hakkında buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

3. *GÜLLÜ*

*GÜLLÜ* User

mesela korumada hasarın yüzde kaçı emiliyor onu merak ettim

4. Merhaba ,

Maalesef elimizde sayısal olarak bu tür bilgiler yok. Fakat kullanan kişiler bazı konularda yardımcı olabilir.

İyi forumlar.

5. senberk99

senberk99 User

kardesim %50 si adamlar 10 k vuruyosa gemin hareketsiz kaliyo fakat aldigin hasar %50 aazalip 5 k ya dusuyor .Fakat bu yetenek acikken porttan atlayamiyorsun.
    Hizlandir yetenegini kullanimca normal hizi pro beselmesi +ful elit hiz ile 528 iken hizlandir yetenegi ile 538 oluyo
    Atesi cek yetenegi kullaninfca yanindaki protegit bos tallin tallon ne varsa sana geliyor.
    Koruma ise grup uyelerine berilen hasarin bir kismini sana veriyo(%20-25 falan ama bundan emin degilim)
    Hepsi deneyimlerimden dogru bilgilerdir. :D

6. yani kısaca citadel fazla iş yapmaz diyosun.özellikleri bile kullnana zarar baksana.neyse grup üyeleri vs. kurtulsun da sen yok olursan ol önemli değil galiba.:D.150 200 k vuran brir golinin ateşini arkadaşın kurtulsun diye üzerine çekmek istermisiniz merak ediyorum.:).

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Siz gelen ateşi çektiğinizde grup üyeleriniz hasar almıyacağı için çektiğiniz ateşin sahibinide onlar yok edeceklerdir.nun için darbe puanınız yüksektir.Ateş çektiğinizde Kale korumasıda sizi koruyacaktır.

Keyifli Forumlar.

8. Mmayuri

Mmayuri User

Koruma skillinin etkisi %25tir. Hızlandır yeteneği de Yavaşlatıcı mayın ve Sabeteur'un skilini etkisiz hale getirir.
    Citadel o kadar da kötü bir gemi değildir. Ama donanımınız yeterince iyi değilse Aegis veya Goliath daha iyi bir tercih olacaktır. Full Havoc- Hercules ve geliştirilmiş itemlerle hem saldırı hem de savunma yönünden gayet iyi performans gösterir.
    En önemli eksikliği 10 birim hızdır, bu yüzden canı az kalan Aegis, goliathları bile takip edemezsiniz, keşke düzeltilse bu durum :(

9. senberk99

senberk99 User

:D kardeşim citadel+aegis cubide çok faydalı oluyo ben ateşini çekiyorum o bana kalkan vb. yüklüyor citadelin ambarı da süper ben kullanmayı da seviyorum güzel oluyo fakat citadel elite alırsanız koruma yetenği kısalacak o yüzden alsanız bile kullanmayın bence ...

10. *GÜLLÜ*

*GÜLLÜ* User

tm arkadaş saolun konu kitlene bilir

11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.