Citadel

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FâkiЯiѯFérrâЯiSi tarafından 11 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar Ben Size Bişey Sorucam Ben Bi Video İzledim Ve Videoda Citadel Gemisine 2 Roketatar Takıldığını Gördüm Bu Citadel Gemisi Kullananların 10 roket atabildiği anlamına mı gelir? Söylermisiniz

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Evet Citadel gemisi iki Roketatar içerir ve Önce ilk roket atarı sonra diğer roket atarı ateşleyebilir.

Roket sayısı , Hellstrom roketatarına göre değişebilir. ( Hellstrom 1 ; 3 Roket : 3*2 = 6 roket ) ( Hellstrom 2 ; 5 Roket : 2*5 = 10 Roket )

Fakat ateşledikten sonra roketatarların dolma süresi diğer gemiler ile aynıdır.

Önce ilk roketatar , sonra diğer roket atar yüklenir.

S.S.S. : Yeni Gemiler :Citadel,Aegis,Spearhead

Daha fazla bilgi için bu konuyu inceleyebilirsiniz.

Ek olarak lütfen oyun ile ilgili teknik olmayan sorunları , Genel Konular kısmına açınız

Konuyu ilgili bölüme taşıyorum

Keyifli Forumlar

3. coder545

coder545 User

normal gemide 5 roket oluyoya citadelde 10 roket oluyo sadece bir atis ani kisaliyo, yani normal gemi 6 saniyede 5 tane roket atiyosa bu 10 saniyede 10 tane atiyo

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Evet çitadele 2 roket atar takılabiliyorr atış anı biraz daha kısalıyor

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.