Citadel'e Gerek Var mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve jedi_sith21 tarafından 5 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhaba ben genelde goliath ile takılıyorum hem görünüş hem vuruş gücünden dolayı.Aegis var ama görünüşünü beğenmediğimden dolayı kullanmıyorum ve klan savaşlarında aegis takarsam sürekli can bas kalkan bas diyorlar uyuz oluyorum kullanmıyorum
    Şimdi asıl soruma gelelim citadel alma fikri uzun zamandır aklımda arkadaşlara sormak istediğim citadel savaşlarda işe yarıyormu goliath arasında vuruş gücü farkı ne kadar ve kasılmak istesem en iyi nerede ve nasıl kasılabilirim
    Gemi Ekipmanı:
    23 LF4
    52 LF3
    47 BO2
    67 G3N-7900
    8 İris
    1 Apis
    1 Zeus
    Elit durumu RSB-75 hariç iyi

Cevap verirseniz sevinirim citadel hammade satışlarında işe yarıyorda savaşlarda işe yarıyormu cevap veren herkese teşekkürler şimdiden

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Konunuzu uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Paladium toplarkenki yararı güzeldir.Ancak az citadel bulunması sebebiyle citadel görevini yapanlar için çok sıkıntı çekersiniz.

İyi forumlar

4. Bence citalden vazgeç goliath'a göre vuruş gücü çok daha az bildiğin gibi 5 siah slotu var

Citadeli yeni 3 elit gemiyle kullanacaksan iyi klan arkadaşlarından birinde eagis birinde spheard varsa 3'nüz bir kale gibi gidebilirsiniz..

Goliath'la baskına Aegis'le kasılmaya Spheard'lada ön keşife gitmek en mantıklısı :)

İyi forumlar...

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tabiki kullanan kişiye göre değişecektir ama bencede sadece hammadde satışı için ideal bir gemidir hiç kullanmadım ve almayı da hiç düşünmediğim gemiler arasındadır.

6. citadele hiç heveslenme hiç bi işe yaramıyo,tıcaretten aldım 2 gun sonra sattım hesabım senınkıyle aynı hemen hemen...

7. sadece şunu söylüyeyim savaşlarda bir tek kendim ile ilgilenirim :D

8. -onur5000-

-onur5000- User

Citadel hangarda var bi ara kullanıyım dedim normalde çok rahat kestiğim albay beni tek kesti sinirden çıldırdım o derece :D hiç beğenmiyorum vuruş yok phonexmı kesecez ben citadelle 45k -55k arası vuruyodum adam bana 210kyı yedirince :D kaçamıyorumda zaten yetenekleri çok işe yaramıyor geliştirmelerimin hepsi hemen hemen full olmasına rağmen gemiyi hiç sevmedim kullanmıyorumda ama skylab için birebir gemi o ayrı ancak çok iyi citadel kullananlarda var ama citadel oyunda nadir bulunduğu için palada rahat vermezler onuda söyliyim bence alma gerek yok diye düşünüyorum

9. andermo83

andermo83 User

Citadel ile 55k Vuruyorsun Goli İle 75k Evet Haklısın 210 k vurmustur goli sana ama rsb+ucb birleşimi ilk dmg o peki citadel 55+80k 135k dmg atabilirsin hatta 150 yi görmüştüm tr 4 de oynadıgımda bir fark yok yani şimdi söyle de söyleyebilirim 720(güve) hp ile 210k yedin 367(güve) hp ile 135k yedin.. güçlendirici dısında tabi bir fark kalmıyor citadel ile vurdugunda dmg düşük ama karsındakinin hp de kücük goli ile vurunca hp cok ama dmg de yüksek yinede hemen hemen eşit gibi bi durum oluyor... besleme cekme v.s. de cabası oluyor citadel kullanmayı sevene göre güzel bi gemidir ben memnunum şahsen

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

O zaman uzak durmalısınız.Grup şeklinde savaşmıyorsanız citadel ile baş etmeniz çok zordur bir goliat ile.Hızı nedeniyle kaçmanızda çok zordur.Ancak bir süre oyalar mermisini harcatırsınız :)

İyi forumlar

11. andermo83

andermo83 User

Söyle Söylim Modum Hani F+F Değilim Ama Tek Hangar Citadel Kullanıyorum Tamam Baskında Bazı Arkadaşlarımız Var Gereğinden Fazla Vuruyor Onunla Eskiden Spect İle Bile Kaçamıyordum Bazı Arkadaşlar var Gereğinden Fazla Vuruyor Özellik Acıkken 90k Nedr ? :D Oyun Sonucta Hiç KEsilmicem Diye Bişi Yok, Ama Tek Hangar Citadel Kullanıcısıyım Memnunum lf4 Yok Fakat vurus besleme ile 4.5k 5k yı görüyor, x1 ile Goli iken 6k idi 1.5k x4 de 6k fark ediyor o farkıda dp ile kapatıyorum zaten Kullanmasını Bilmek Önemli Modum El Alışması Kısacası Ha Ambarım 4 protokel ile 12k 5 günde İrislerimi fulledim clansız bu tarz yararı da var cpu kamufule alırken falan cok işi yarıyor kaçarken mi ? ema görünmez vur kurtulursan kurtulursun her gemide işe yarar bide ins ile roket salla oldu bitti bi ihtimal o da :D

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben kasılma amacıyla değerlendirmedim.Citadel ile bir goliatı aegisi kesmek çok zordur hatta imkansızdır eşit şartlarda.Citadel hantal bir gemidir.Citadeli ben genel olarak paladium toplarken kullanırım citadeli ordada klandan 2 3 kişi almam gerekiyor yanımaki citadel kesmek isteyenlerle baş edebilesiniz.Ancak kasılırken citadeli kullanmak kayıptır.Hele bir aegis veya goliat varken :)

İyi forumlar

13. andermo83

andermo83 User

Buda Sizin Stratejiniz Modum Kimisi Vegaya Alışkın Kimisi Goli Kimisi Aegis Bnim düşüncem Bu Yönde Ama Sunuda Belirtim Bilgisi Olmayana citadel 2 roket slot evet sıra ile yüklüyor ha goli 2 kere yüklemiş ha cita tek seferde ama bunun tek yararı ilk saldırı modum sizce şimdi direk 30k mı vurmak güzel helstrom la yoksa direk ilkte 60k mı ? :D Neyse Cevaplar için saolun hayırlı forumlar

14. ilk saldırıda 2 roketle en yüksek vuruşunu yaptın diyelim sonra nolcak peki,bi bakmışın hangarda tamir oluyon:D

15. Ben spearhead ile aegis kesenlerden olduğum için :D

Diğeceğim şu citadel ağır kravazördür kalabalık bir server da oynuyorsan pek işine yaramaz çünkü hızı düşük.

ayrıca citadel tek başına güçsüzdür yanında muhakak 1 tane goli , vega veya aegis olmalı.

Palladium toplayacaksan güzel bir gemidir ve istasyon savunacaksan muhakak yanında aegis olmalı.

16. bu oyunda savunma ile saldırı arasında dağlar kadar fark var,istediğin kadar dp yüksek olsun yada aegis can bassın ,250-300 bin vuruşların karşısında hiç biri dayanamaz,
    Oyunu 2 şekilde oynıcan:
    1-kasılıyosan aegis...
    2-baskında ve vs de goli...
    gerisi heves edilip alınan şeyler bi süre kullanıp dediğim yönteme geri dönülüyo...

17. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk saldırı tabikide önemlidir ancak üzerinizde göreneceğiniz oyun şartlarındaki 150 200 bin gibi rakamları citadel ile azaltabilir zayıflatabilirsiniz bir süre ancak karşılık veremessiniz.Yani sonucu patlamaktan başka bir durum olmuyor.Buda şu durumu çıkarıyor citadel bir toplu savaş gemisidir birilerini korursunuz sizi koruyanlar size saldırınları yok eder.Böyle özetlenebilir :)

İyi forumlar

18. oo modum :D gorememıstım sızlerı ben Kalıtelı manyak böyle hatırlatayım ayran ıctık ayrı dustuk :)

19. KARANLIK

KARANLIK User

Konuma beklerim orda konuşabiliriz burası muhabbet bölümü değil :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.