Öneri Citadelmi Aegismi ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darkbull.Star tarafından 24 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben 3 iris+25lf3+5 bo2+full elit hız jeneratörüne sahibim goliath kullanıyorum.Sizce 270k uri çekince aegismi alayım yoksa citadelmi

Edit:Aradaşlar Arkadaşımın çarında citadelle hayatımda daha önce yapmamış olmama rağmen delta bitirdim(gemisi 8 iris+2 havoc+kapl+güve+elmas+kıskaç uçuş düzenleri felan vardı çok raht bitirdim kapıyı) sizce bunu göz önünde bulundurarak hangi gemiyi alayım ??

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Citadel kullanmak için iç ekipmanlarınız diroitleriniz gelişmiş ve tam olması şart.

Şöyleki ilk planda kasılacaksanız kapı yapacaksanız aegis vazgeçilmezdir.

İyi forumlar

3. Merhaba,

Kesinlikle aegis derim. Citadeli henüz düşünmeyin bile.

İyi Forumlar.

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım eğer skylabın seviyesi iyi ise citadel ile 9 bin ambarın olur.Uridiumla hızlı sevkiyat yaparak iyi kredi kasabilirsin.Eksiklerini kısa sürede tamamlarsın.Eğer genel kullanım için istersen aegis de alabilirsin....

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Ekipmanların eksik aegisten şaşma.

6. Teşekkür Ederim Aegis Alacağım Kesin Kararım Yakın Zamanda Alpha Ve Betam Açılacak Artık Eski Tabirle Full Olana Dek Kasılacağım Ve Sonrada Palada Takılacağım İçin Aegis Alacağım.
    Konunun Kilitlenmesi Uygundur.

7. matkap34

matkap34 User

git iris miris bişeler al aegis citadeli napcan alirsin ihaleden krediyle

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.