citidel...

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by takemyhard, Sep 13, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. takemyhard

takemyhard User

citydel kullanan varmı...nasıl gemi iyimi? alsammı karar veremedim...vuruşu çok düşük...hızı az...roketatarı sırayla yüklüyor (yani tek roketatarla arasında bir fark yok)...özellikleri bu açıklarını kapatmaya yetiyormu acaba...kullananlar fikirverebilirse sevinirim..şimdiden teşekkürler...

2. Ancasin

Ancasin User

Bence güzel gemi. TR1'de sadece benim tanıdığım kişilerden citadele karşı olan, alana da burda yazamayacağım sözler söyleyen kim vardıysa citadel açık artırmaya gelince hepsi aldı. Bilmem anlatabildim mi?

3. ben kullandım hiç iyi degil verdiğin krediye veya uriye yazık olur...

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Citadel toplu savaşlarda çok iyi işe yarar eger ki toplu savaşlara gdiyorsanız tavsiye ederim. Ayrıca citadel i hammadde sevkiyatı içinde kullanabilirsiniz ambarı baya geniş.

Keyifli Forumlar ve Oyunlar

5. Citadel Grup ile kasılma durumunda çok iş görür

Yetenekleri oldukça iyidir , Öte yandan Citadel ' de ki ambar yeri hiç bir gemide yoktur.

4000 Ambar alır ve Ambar genişletici ile bu 2 Katına çıkar yani 8000 Eder

%25 Depocu Ar - ge ' si ve Peti 3 Level 12 Tane Kargo Protokolü yüklerseniz

Citadel ' in ambarı 20.000 ' e kadar çıkacaktır.

Hammadde yi ' de Petin ticaret modülünü kullanarak satarsanız , Şeref Puanınız 500.000 Üzerinde ise

Bir Promerium 1300 Krediye karşılık gelir.

20.000 Promerium 26.000.000 Kredi yapar

Artık iş görür mü , Görmez mi siz karar verin

6. Citadel grup şeklinde kasılma durumunda müthiş işe yarayan bir gemi , baskında kullanmadım . Yanında 2-3 Aegis varsa senden iyisi yok , hele ki 5-2 & 4-5 'de :)

7. Çok kullanışlı olduğu görüşündeyim, özellikle KSİ savaşlarında :)

8. takemyhard

takemyhard User

oyunda birlikte takıldığım fazla oyuncu yok...genelde tek takılıyorum....en iyisi yine aegise devam etmek gibi görünüyor...veteran var...birde elit tasrım yaparsam daha faydalı olur diye düşünüyorum...31 ekimde yarasada çıkacakmış....citidel'e harcıyacağım urileri bunlara yatırsam daha iyi...sizce bu yol daha iyi değilmi?

9. aynen aegisle devam et yarasayıda al,zaten citadeli cazip yapan dp si ve ambarı,fakat hesaplarsan aegisin dp si daha yuksek cıkar 325+7 sanıye dp tamırı 140+10 sanıye tamır bırımı 200=665 bin dp:) citadelinki 600 bin dp

10. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

eğer tek takılıyorsan benim gibi sadece ambarını kullanırsın vuruş gücü bekleme pek :)

11. takemyhard

takemyhard User

ambarıda kıllanmıyorum ki...doldur boşalt..gitgel...1m crd....onun yerine 3 tolon kesiyorum..daha karlı :) ambar sadece palada işime yarıyor...orayada zaten vegayla gidiyorum :9

12. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

sepromu tek seferde 9k atmak işime geliyor :)

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 likes this.
  13. 1250 uri = 26mil credi oluyor. :) :) credi kasmada citadel on numara bi gemi. ama diger yönlü bi halta yaramaz.

14. Jameika-TR

Jameika-TR User

5 k uri 120 m para yapıyo ozaman bizim svde 5 k uriye iris alıyosun :)

takemyhard likes this.
  15. takemyhard

takemyhard User

eee bizde zamanında çok sabahladık ihalede ucuza iris almak için :)...şimdi apis bile gümlese yedeği fabrikada hazır :)

Jameika-TR likes this.
  16. Jameika-TR

Jameika-TR User

Hangi sv di sen :)

17. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Paladiumda işe yarar ancak citadel görevi olan gemilerin gazabından kaçamıyorsunuz :)

Bence alınmamalı.

İyi forumlar

takemyhard likes this.
  18. takemyhard

takemyhard User

2 yıldır oynuyorum bu oyunu..haritalarda gördüğüm citydel sayısı 50yi geçmez.....150 citydel imha et diye grv var iyimi :)..alırsam avaraj takımı olacağım anlaşılan....vazgeçtim almaktan...alınabilir ama ileriki lvllarda....ekipmanın geliştirmesi tmmlandıktan sonra...ilginize teşekkürler..isterseniz kitleyebilirsiniz..ben fikir edindim :)

Jameika-TR likes this.
  19. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben size tecrübemi söyledim citadelle dolanmak için çok sağlam arkadaşlar lazım yanınıza :)

Konu çözüme kavuştuğundan kilitlenmiştir.

İyi forumlar

takemyhard likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.