Destek Client sorunu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Siyaksares. tarafından 29 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Clientte sorun var 15 dakikada 3 defa oyundan attı ve çöktü pcmde sıkıntı yok admin raporlarmisin şunlara adam gibi client yapsınlar yeter lan pi çocukları 3 dk sonra yeniden burdayım neden çünkü 4 oldu 4.defa oyundan attı yapacağınız işi ......

Son düzenlenen: 29 Nisan 2023
    presentpresent bunu beğendi.
  2. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Öncelikle aile terbiyesini ve ailenizden gördüğünüz konuşmayı burada uygulamayın. Daha sonrasında diğer hesaplarınız ve bu hesaplarınıza gerekli özeni göstereceğiz.

Sizden tek dileğimiz aile için yaşantınızı klon hesaplarınız ile buraya yansıtmayınız. Aile içinde yaşadığınız cinsellik, şiddet ve fantazileri buradaki yöneticiler ve oyuncular için kullanmayınız. Aile içerinizde devam ediniz.

Türkiye Takımı!

3. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Bir önceki mesajın editlendi hala aile terbiyesinden yoksun şekilde gelip yan hesaplarla konuştuğun ve küfürler ettiğin için. Öncelikli olarak eğer aile terbiyen yoksa ve aile içerisinde gördüğün küfürleri burada etmeye devam edeceksen daha çok titizlikle banlayacağım seni.

Beni şikayet etmeni geçtim gerçekten böyle yüreğin var ise sahte hesapların arkasına sığınma. :)

Kanıt olarak açtığın tüm hesaplarda yazdığın küfürler ve fantastik dünyanızda yaşadıklarınızdır. Tekrar söylüyorum ailenizden öğrendiğinizi yansıtırsınız herkese farklı hesaplardan gelerek küfürler ederseniz nasıl bir asosyal olduğunuzu görür ve ona göre tepki alırsınız. Fazla uzatmama gerek yok. Şikayet ettikten sonra ettiğiniz ifadenizi support ekibine atarsanız arkadaşlarımız bana iletirler daha hızlı aksiyon alırız. :)

4. aslan55h

aslan55h User

Sayfayı Paylaş