Öneri Client ve yeni server

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Armitage tarafından 19 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Armitage

Armitage User

Merhaba. Ben de tekrardan baslayan eski oyunculardanim. Buyuk bir hevesle oyuna girdim ancak lag ve bot sorunuyla karsilastim. Ama DarkOrbit'in halen oynanabilir bir oyun oldugunu dusunuyorum.

Oyun ismi veremiyorum ancak yakin zamanlarda benzer birkac mmorpg oyunu olum uykusuna yatmak uzereyken steam gibi oyun pazarlari araciligiyla eski kitlesiyle birlikte cok sayida yeni oyuncu da kazandi. DarkOrbitten de boyle adimlar bekliyorum.

Mesela DarkOrbiti indirilen bir clientle steamde akici ve botsuz yeni serverleriyle eski gunlerine donmesini istemez miydiniz ?

2. Chronzon

Chronzon User

Client çalışması varmış. Geleceğimiş, isterse gelmesin. Adob baba kapı dışı yapacak tarayıcıdan 2020 aralıkta. Arada beta sürüm çıksa da biz de tatmin olsak. Bot sorunu da çözülmüş olurdu. Belki oyuncu kaybeder korkusu var da. Oyunun kapanmasından korkmuyorsa da ne bileyim.

3. 1Zackho

1Zackho User

steam üzeri indirilebilir client olması hem oyuncular hem de bigpoint için çok güzel olur ve oyuncu kitlesi kazanır.

Armitage bunu beğendi.
  4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Flash Player desteğinin 2020'de bitecek olması nedeniyle Teknik Ekip Darkorbit'in indirilebilir işlemcisi üzerindeki çalışmalarını sürdürmektedir. Beklediğiniz bu adımları yakın zamanda görecek gibisiniz. :)

İyi forumlar.

5. Chronzon

Chronzon User

mesela 2020 aralıkta oyunun kapanması gibi mi?
    Yani şöyle bir şey var kiracı oldugumuzu varsayalım paramızı ödemedik ev sahibi ayın 30una kadar süre tanıdı.
    Ayın 30unda mı taşınmaya başlanılır daha önce mi?

6. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Client ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Burada takımımızın da ilk deneyimlerinin olduğu açıklamayı görebilirsiniz.
    Flash desteği ile ilgili yapılan açıklamaya ise buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.