Client "Yükleniyor" ekranında kalıyor.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ZUZU- tarafından 25 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slayer1949

slayer1949 User

Bıktık artık :D

2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Arkadaşlar sorunun farkındayız lütfen bununla alakalı destek ekibimize bilet oluşturun raporumuza ekleyelim.

Çözülmesi için merkez ekip harekete geçmiş durumda.

İyi Forumlar.

UCB ve slayer1949 bunu beğendi.
  3. oyuna gene ne oldu yükleniyor da kaldı tekrar denedim 502 diyor ilgilenin lütfen:(

POYRAZBEY bunu beğendi.
  4. Oyun hala yok :eek:

5. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Farkındayız arkadaşlar yapabileceğim bir şey yok şu an. Teknik ekibin ne zaman işlem yapabileceğine bağlı durum sadece.

UCB bunu beğendi.
  6. -ZUZU-

-ZUZU- User

Merhaba .Mephistos. Bilgisizliğimi bağışlayın, bu konu hakkında nasıl bilet oluşturabilirim?

7. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Sorun malesef devam ediyor. Gündüz oynadık donmalar oldu diye çıkış yaptık bir daha kaldı şikayet aynı..

8. aynen saat öğleden sonra 3 buçukda girdim şimdi giremiyorum yükleniyor bölümünde kalıyor

titans___ bunu beğendi.
  9. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Eeee şimdi vip üyeyiz günlük giriş ödüllerinide alamıyoruz. Ne olacak onlar

titans___ bunu beğendi.
  10. bende onu düşünüyorum aurus etkinliği geldi ne güzel modül alırım diyodum

titans___ bunu beğendi.
  11. UCB

UCB User

oyuna girilmiyor yükleniyor ekranında kalıyor

titans___ bunu beğendi.
  12. slayer1949

slayer1949 User

botlar oyunda deli gibi agatus kasıyor curcubitör kasıyor biz oyuncular oyuna giremiyoruz ağzımı bozacaım obzmuyorum bu youzoo gamese lanet olsun satın aldıkları güne :)

titans___ bunu beğendi.
  13. girebilen varmı oyuna

14. -ZUZU-

-ZUZU- User

Ben bu konuda araştırma yaparken Unity'i farkettim. Ben zaten yeni bir oyuncuyum burada yaşadığım sorunlar orada oynamaya geçmem için belki bir sebep, belki de fırsat olacak benim için. :) İniyor şuan.

15. YΛNIK

YΛNIK User

Yaklaşık 15 senedir bu oyunu oynuyorum ama yönetici ekibin bir çözüm ürettiğini görmedim. Adminler arada kalıyor sadece. Bu oyun lol gibi cs gibi olabilirdi turnuvaları olurdu eskiden ama kendi kendini bitirdi. Kasıl kasıl bitmiyo oyunda illa yeni lazerler yeni bişiler bilmem neler onların yükseltmesi. yaw 16 lwl anlarım da 20 ne. goli bitti plus çıktı lazer bitti pro çıktı spartan bitti bilmem neler çıktı. bi fullenemedik arkadaş. Bırakın da vs atalım klan savaşı yapalım. neyse canınızı da sıktım okumayın bosuna :d oynamaya devam iyi uçuşlar

16. -ZUZU-

-ZUZU- User

Arkadaşlar küfür veya sinirlenmenize gerek yok çünkü sorunumuzun çözümüne herhangi bir katkısı yok. Unutmayalım ki oyunlar birer eğlence araçlarıdır, ancak bir eğlence aracı kişiyi artık eğlendirmiyorsa yada strese sokuyorsa orada kişi kendi eylemlerini sorgulamalıdır. Örneğin sürekli olarak aynı film izlenmez yada aynı kitap okunmaz, diğerlerine de fırsat vermek gerek.
    Benim şahsi düşüncelerim bu yönde.

TCÇapulcu(VTN) ve titans___ bunu beğendi.
  17. akşam akşam bütün keyfim bozuldu ya ne zaman düzelicek

titans___ bunu beğendi.
  18. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Haydaaaa hala düzelmemiş, bir çözüm bulan var mı ?

Radeon bunu beğendi.
  19. 'putperestler çözüm bulmaz sorun üretir'
    'never don't forget this!'

20. -ZUZU-

-ZUZU- User

Sorun hala devam ediyor fakat ben dün ve bugün Unity de biraz oynadım orada bağlantı ile ilgili herhangi bir sorun yok. Oyun hala çok eksik yani beta falan denmiş ama ben Steam ve Epic games te on binlerce oyun oynamış birisi olarak şunu çok rahat söyleyebilirim ki, Unity Beta falan değil, Alfanın da Alfası kat etmesi gereken çok yol var. :)

titans___ ve godknows9321 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.