Client "Yükleniyor" ekranında kalıyor.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ZUZU- tarafından 25 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna başla diyorum yükleniyorda kalıyor dün saat 19 dan beri bu şekilde adminler bu konuyla ilgili bir açıklama veya çözüm önerisi yapılacak mı acaba?

2. ben hala giremiyorum tekrar yükledim düzelmedi başla butonuna ulaşamıyor yükleniyorda dolmasına rağmen

3. terphs

terphs User

hala girmiyor yükleniyorda kalıyor

4. sebep nedir? stop
    açıklama var mıdır? stop
    darkrobit öldü stop güncellemenizi seviyorum stop.

5. Tax200pro

Tax200pro User

benım anlamadığım bitaraftan yapmaya calışıp ebir taraftan nasıl bozmayı başarıyorsunuz mukemel yetenek var sizde. bağlantı sroununa cozum bulmuyorsunuz kı coğu kışı ünty e gecsın dıye heralde ?

6. alisahin37

alisahin37 User

flashı tamamen saldılar muhtemelen zaten güncellemede almıyor 4 yıldır üstüne yeni şeyler eklendikçe kasmaya başladı önüne geçemdiler 2020 yılında tyrannos zamanı bu kadar donmuyordu pluslar yeni roketatarlar roketler lazerler mermiler derken kaldırmıyor artık bence komple unity odaklı gibiler baksana bi sorun olsun anında aksiyon alıyorlar unityde ama flashta 1 yıla yakın yeniden başladım hala donmalar geçmedi :D

7. terphs

terphs User

502 Bad Gateway

8. Birileri giriyor, birileri giremiyor...

9. UCB

UCB User

dünden berri oyuna giremiyorum ne zaman düzeltilicek bu sorun

10. #Rez aynı problem bende de mevcut eski ve yeni tarihlerde ki tüm işlemleri yapmama istemciyi 10 kere silip tekrar yüklememe rağmen çözülmedi genel bir problem olduğunu düşünüyorum.

38COMANDOS38 ve A.T.I.L.G.A.N.2018 bunu beğendi.
  11. Gallon

Gallon User

Oyuna giriş yapamıyoruz yükleniyorda kalıyor. Ana sayfada uridium kampanyası gözüküyor satış var ama oyun yok çok güzel.

38COMANDOS38 ve A.T.I.L.G.A.N.2018 bunu beğendi.
  12. Aritium

Aritium User

2 gün oldu girmiyor. Önbellekleri temizleyince artık %25'de takılı kalıyor. Galiba harita için gerekli olan flash dosyalarını yüklemiyor. Ne kadar zor olabilir ki sunucuyu resetlemek. Bir reset atacaklar. Herkes eski haline dönecek.

ReninReloaded bunu beğendi.
  13. TARUZ

TARUZ User

AYNI SORUN BENDEDE VAR YILLARIN OYUNU BU PROBLEMİ NASIL CÖZEMİYOR ANLAM VEREMİYORUM YADA SİZ ÇOK ÇIDDIYE ALMNIYORSUNUZ

A.T.I.L.G.A.N.2018 bunu beğendi.
  14. emre143414

emre143414 User

Dün bu hata yüzünden Zeus gününü kaçırdım anahtarlarım yalan oldu oyuna giremedim bu günde giremiyorum hata veriyor

15. PİLAVtane

PİLAVtane User

halen daha oyuna giriş yapılmıyor

16. 2 gündür oyun yükleme ekranında kalıyor. Ya çok mu zor oyuna girerken ekranda hangi sunucularda hata olduğunu, bağlantı sorunları olduğunu yazmak. Diğer bütün online oyunlarda bu bir şekilde yazıyor. Biz oyunda böyle bir sorunla karşılaşınca sorumluların durumu fark etmesini bekliyoruz birkaç gün. Ulaşılabilecek kimse yok. Yazdığımız sorunlara cevap verebilecek kimse yok. Foruma yaz cevap yok. Sorun kaydı oluştur dönüş yok. Kime başvuralım belli değil

ReninReloaded ve PİLAVtane bunu beğendi.
  17. alisahin37

alisahin37 User

TR5 e giriyordu oda gitti tamam anladık hepiniz unityle uğraşıyonuzda arkadaş bari geçirin oyunun alfasımıdır betasımıdır fark etmez oynayalım ya unityde buglu muglu yeter artık en azından oyunumuz donmaz

ReninReloaded bunu beğendi.
  18. 1 günden fazladir oyuna girilemiyor ve bunu cozemiyorlar ama Oyunculara 100 yıllık chat banı atarken maşallah çok hizlilar

TheDoc[TR], KLAS.97 ve ReninReloaded bunu beğendi.
  19. civanhan

civanhan User

20. -ZUZU-

-ZUZU- User

Herkes burada sanırım eski Darkorbit gerçekten geride kalıyor. Birde şu var burada uridium, gemi paketleri, vip vb gibi ücret karşılığı alabildiğiniz her şey açık ve satın alım yapılabiliyor. Bu sanırım şu demek oluyor burada geliştirilen gemiler kalıcı olacak. Aklıma şu soru geliyor peki eski hesaplarımızda ki ilerlememiz, itemlerimiz vb ne olacak?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.