Client "Yükleniyor" ekranında kalıyor.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ZUZU- tarafından 25 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. terphs

terphs User

unity de gitti hayırlı olsun

2. -ZUZU-

-ZUZU- User

Bende şuan açık ve çık gir yaptım şimdi hala girebiliyorum.

3. PİLAVtane

PİLAVtane User

hala kapalı bende o kadar yatırım yaptım ama açılmıyıor

4. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Sorunun farkındayız arkadaşlar ancak herhangi bir dönüt alabilmiş değiliz bundan dolayı bu sorunun ne zaman çözüleceğini bilmiyorum maalesef.

İyi Forumlar.

5. .Mephistos.

Merhaba,

Sorunun farkındayız arkadaşlar ancak herhangi bir dönüt alabilmiş değiliz bundan dolayı bu sorunun ne zaman çözüleceğini bilmiyorum maalesef.

İyi Forumlar.

-By_CesuR- ve black24mamba bunu beğendi.
  6. .Mephistos.

Merhaba,

Herhangi bir dönüt alabilmiş değiliz bundan dolayı bu sorunun ne zaman çözüleceğini bilmiyorum maalesef.

İyi Forumlar.

UCB bunu beğendi.
  7. aborjin14

aborjin14 User

unity bende hic acılmıyor şimdiye kadar oynanabiliyormu orası

8. Sanırım bir şey deniyorlar:D

9. Oyuna girilmiyor, merkeze sorabilir misininiz acaba ne zaman gireceğiz? 2134 yılında mı?
    Ticket attık yanıt gelmedi. Onuda belirteyim @.Mephistos.

Bu yazı chat le alakalı değil. kaldırmazsanız memnun olurum.

10. İnsanlar oyun oynayamıyor. Bir kişi de mantıklı bir açıklama sunamıyor. Neredeyse 2 gün oldu

11. slayer1949

slayer1949 User

konuyla alakasız fakat açtığım istifa konusnu neye dayanarak sildiniz hangisi forum kurallarına uymuyordu burası oyuncuların oyun hakkında konuştuğu bir platform değil mi

12. Pekiiiii döndük dolaştık yine aynı yere geldik:) Oyuna girilmiyor ama sıralama yükseliyor BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU diye sorayım dedim ... :)

POYRAZBEY ve titans___ bunu beğendi.
  13. Pekiiiii döndük dolaştık yine aynı yere geldik:) Oyuna girilmiyor ama sıralama yükseliyor BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU diye sorayım dedim ... :)

___eAGLe___ bunu beğendi.
  14. Pekiiiii döndük dolaştık yine aynı yere geldik:) Oyuna girilmiyor ama sıralama yükseliyor BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU diye sorayım dedim ... :)

15. aynı şekilde arkadaşlar kapı gününde kapısız kalıyoruz valla yeni başlamıştım oyuna eski oyuncuyum ama sogutuyolar yani ne bu sürekli oyunda sorunlar var kasmalar donmalar oyuna giremiyoruz şimdi de lütfen su sorunu cözün artık bi sorun 3 günde çözülmez...

16. ARTIK Bİ ÇARE BULUN ACİLLLL...

17. BÖYLE BİŞEY OLAMAZ 2 GÜN OLDU HALA GİREMİYORUZ OYUNA NE ZAMAN GİREBİLİRİZ ACABA HAFTAYA MI GELELİM ONA GÖRE BEKLEYELİM.

18. ozikoc

ozikoc User

Oyuna giriş hala mümkün değil gibi gözüküyor teör kapısı hakkımızda yandı etkinliği 1 gün uzatsalar bari

19. KARDEŞİM NE ZAMAN CÖZCEKSİNİZ BU İŞİ NE ZAMAN GİREBİLCEZ BAZILARI GİRİYO BAZILARI GİREMİYO BİZ OYUNCU DEGIL MIYIZ NİYE BAŞKALARI GİRERKEN BİZ GİREMİYORUZ MADEM OYUNU BAKIMA SOKUN KİMSE GİREMESİN BU ADALET Mİ ?

tanerksks ve CAPULCUYUZ bunu beğendi.
  20. Bu oyunda adalet bekleme, cünkü malisef yoktur! Bende 2 gündür gireymiyorum....destekler. indirim. vip... hepsi bosuna gidiyor, Adminlerin umrunda deil!
    Ne banlama yaptilar, nede tutuculari kaldirdilar, onlarin hepsi cezasis kaldilar. El emegi yapanlara hic bir tsk bile yok! Simdide oyuna girmek imkansiz! Insallah onlarda KARMA yasar :D

tanerksks ve titans___ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.