Client "Yükleniyor" ekranında kalıyor.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ZUZU- tarafından 25 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öyle haklisin:), ama kendi islerine geldiklerinde....hep problemi cözemiyorlar :D

2. KLAS.97

KLAS.97 User

kardeşim biz niye oyuna giremiyoruz biz bu oyuna para vermiyormuyuz 1 ayda 5 bin tl harcadım ama oyuna giremiyoruz 1 tane rakip yok ya size rahat davranıyorsunuz bi rakip cıksa görecem sizi

3. Oyuna girebilsek rakip bulunur :D

4. KLAS.97

KLAS.97 User

ya darkobitin rakibi yok

5. Bunu yaparlarsa hiç açılmayacağından çekiniyorlar. 2 gün sonra bonus kodu verirler 2000 ucb 200 rsb 20 ubr 2 meyveli şeker

titans___ bunu beğendi.
  6. CAPULCUYUZ

CAPULCUYUZ User

adminler yaşanan soruna bir çözüm bulmayı düşünüyormusunuz yada yazılanları okumaya devammı edeceksiniz

tanerksks ve titans___ bunu beğendi.
  7. STRIX12

STRIX12 User

yükleniyor sorunu neden hala çözülmuyor

tanerksks bunu beğendi.
  8. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

bu kadar basit cümle ile avutuyorlar bu suç değilmi oyunculara karşı hem parasını al hemde 2 gün oyuna sokma kahretsin be

9. Ne zaman çözülür acaba?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ekim 2024
  10. Gün 3, hala giris yok....:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

tanerksks bunu beğendi.
  11. STINGER42

STINGER42 User

birileri gene oyunun şifrelerinimi caldi nedir bu yav 3 gn oldu yazkkk size banlamaya gelince mileti 100 sene banlamayi biliyorsunuz

12. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

oyuna giriliyor şu an f5 atıcam doldu yine çerezler kasıyor kimse yok sanki bir ben varmışım gibi oyunda :D

13. tanerksks

tanerksks User

ne zaman düzelecek bu oyun yükleniyorda kalıyor neden neden

14. tanerksks

tanerksks User

nasıl girliyor kanka yükleniyorda kalıyor

15. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

f5 attım şimdi tekrar girmedi yükleniyor da kaldı lanet olsun ya sistemleri sayı kotası mı koymuşlar anlamadım kimse yok nerde ise oyunda bir kaç kişi dengk geldi bana

16. beyler çok şükür girdim

17. ben şu şekilde girdim deneyin belki sizdede olur vpn açarak giriş yapıyorsun önbelleği temizliyorsun sonra tekrar giriş yapıyorsun yükleniyorun yük e gelmeden vpn kapatıyorsun

18. ne zaman girebilcez ne zaman girceğimizi söyleyin ona göre bekliyelim

19. emre143414

emre143414 User

Bu günde aynı sorun var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.