Client "Yükleniyor" ekranında kalıyor.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ZUZU- tarafından 25 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

2. burada yazan herkesi dikkate almadıkları kesin bari siz sorun öğrenin bizi aydınlatın.buraları kapatıp unity e geçelim diyemi düzeltilmiyor?
    kaldıki bu problemleri daha önce çok kez yaşadık ve istediklerinde hemen çözülebilen bir problem bu.

3. saat sabahın dokuzu, an itibariyle bozuk oyun...

4. telafi olacakmı ?

5. Hergele

Hergele User

yaaa benim anlamadığım dün oyuna giremezken spaceballı 3 şirkette çekmiş 10 dan fazla, kim girebiliyor arkadaş nasıl giriyor şu oyuna

6. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

şu an girdim ama birazdan çerezler dolacak yine kasıntıdan oynanmıca için çıkış alıcam haritalarda botlar cirit atıyor kendisi işte okulda gezmede gemisi çatır çatır kasıyor sizin sisteminiz batsın

7. KLAS.97

KLAS.97 User

ben girdim sabah ama şimdi giremiyorum

8. STINGER42

STINGER42 User

bu taklma olayini kasti yapiyorlar gibibe geliyor millet unuty oynasn diye yazktr yav millet emek harcad buraya

9. KLAS.97

KLAS.97 User

ben şuanda giriyorum oyuna beyler sıkıntı yok

10. yine yine yine açılmıyor

11. -feniks-

-feniks- User

yaşasın özgürlük oyana giremiyoruz... ekran yüklenemiyor ne zaman yüklenecek bilgi verin o zaman girelim kapının önünde mendil tutuyoruz

12. M_F_G

M_F_G User

alooo son olarak güncel bilgi verir misiniz? Ne durumda açılacak mı oyun o kadar zarara girdirk.

13. cagrıbeyy

cagrıbeyy User

Bugün kaçıncı gün hala bir hareket yok, hafta sonu etkinlikleri de geçti, aldığımız destek paketlerinin de süresi geçiyor. Hala bir çözüm yok veya zararımızı karşılayacak bir yaptırım da yok. Cidden kapatın Tr serverlarını gidelim bu kadar olmaz. Tamam unity ile uğraşıyorsunuz biz de istiyoruz ama o zamana kadar da olanı da bozmayın, bozdunuz düzeltin bari. Güncel bir bilgi istiyoruz.

14. -ZUZU-

-ZUZU- User

Sanırım 4. gün oldu ben hala giremediğim için Client'ı kalıcı olarak kaldırdım. Bu süre zarfında Unity de biraz vakit geçirdim, Epic+Steam toplam 2800 oyunum var onlara da fırsat vermek adına Darkorbit defterini artık kapattım. Kısa süren ama kendimce eğlendiğim bir maceraydı diyebilirim. :) Çok sinirlenip kendinizi harap etmemenizi temenni ederim. Gerek oyun içinde gerekse de Forumda bana katlanmak zorunda kalan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunar, bol şans dilerim.
    28.10.2024 Selin Yurdakul.

BaMbUlBeee bunu beğendi.
  15. PİLAVtane

PİLAVtane User

yok açılmıyor hala

16. civanhan

civanhan User

katlayıcı çek para ver oyuna gireme yaw ne güzel dünya bu ne rezillik .. ne zaman girebileceğiz bilen eden varmı diyecem bilenin burda ne işi var ki uğrayan yok başıboş kalmış form ...:(

17. ZÂHREVl

ZÂHREVl User

ben oyuna girdim şans mı yoksa işe yaradı mı bilmiyorum şöyleki:
    1. Başlat Çalıştır'da sileceğimiz klasörler olacak
    1.%Temp%
    2.Temp
    3.%Appdata%
    4.Appdata
    Ben bunları sildikten sonra Ön belleği temizle diyip giriş yapabildim.3 gündür giremiyordum, yükleniyor ekranında kalıyordu. Şimdi oyundayım.

reakbel bunu beğendi.
  18. PİLAVtane

PİLAVtane User

ne yaptıysam olmadı ... inş telafisi olur bu rezaletin

19. civanhan

civanhan User

telafisi olur tabi biz katlayıcı cekelim bize verirler 1000 galaxy hadi gülegüle derler
    her zaman yaptıkları şey

20. SvarTR

SvarTR User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.