cm admınlerden sıkayetcıyım bı cozumu yokmu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [Λ.√¯.Λ.†.Λ.Г]_____® tarafından 1 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba bunu takıp etmekteyım supporta yazıyoruz uyarılacaktır denılıyor guvenımız sonsuz oldugunu ıcın tsk edıyorum ve konuyu uzatmak ıstemıyorum ama artık ınsanları sınır noktasına getırmekteler sonsuz cm ve fırtana cm slm verdıgımızde utanmasa kıcklıyecek yada ban atacaklar delıkanlıysan gel dıyen oyuncuya eger bıze dıyorsa gormezden gelen bu cm nız bız delıkanlıyım gelıyorum dedıgımde dırek kıcklenıyorum oyuncu bıze hakaret edıyor sonsuz cm yada fırtına cm nız varsa chatten muhattap olacak kımseyı bulamıyorum bunuda gectım gecen gun oyuncular bana hakaret edıyor kılıc cm nız sanırım adeletlı bı sekılde banladı bı oyuncu bycalln hakaret ettı dedı 5sanıye ıcınde ınceleme yapmadan banladı sonsuz cm bunun gıbı bı cok sebep gecen bı oyuncu senı keserım boyle dedı bende afferın sana dedım 2saat ban yedım
    sayın admınım

bu nıckler chate bakınız kım ne yapıor anlayacaksınız sonsuz cm bı anda tr4de gelıyor ve ben ve arkadaslarım ban almaya baslıyor bundan once cm kılıc sanırım haksızsız yapan ve tarf tutmadan gorevını yapmaktaydı 3lu klanındakı admın oyuncu dırek devreye gırıyor ve cm lerı degıstırıyor kendı adamını tr4 cekıyor ve o dakıkadan sonra afferın sana dedım dıye ban alıyorum alper tunga nıcklı oyuncu ne derse desın ban almıyor sıze sunulan bahanelerı lutfen ınanmayın her sey ortada bu cm ve admın chatten ban aldıgıında sıkıntı dırek yansımakta haksız 2saat ban almaktayım buyrun buda suporta yazdıgım yazdır ıstersenız oburlerınıde ataım yada buradan damı engellenecegım merak edıyorum artık haksızlıga ugrayan benım ben suclu durumdayım COZUM ISTIYORUM UST ADMINLERIMDEN...

2. Merhaba ,

Forum üzerinden bizlerin yapabileceği birşey yok. Chat ile ilgili konulara support bakıyor. Gerekli bilgi ve kanıtlarınızla birlikte support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

3. ORADAN tatmın olsaydım buraya yazp sızı mesgul etmezdım ben ust admınler gorsun bu tr4dekı dagınıklıgı ıstıyorum yeter tr4 cmlerı tr4de baktırırsa chatt admınlerı bızler bu sekıl madur oluruz ben duzeltılması ıcın yazıyorum ben bu konuyu buz mavı yada karanlık admınımle gorusmek ıstıyorum

4. Merhaba ,

Support'ta zaten CM'ler bakmıyor. Support yetkilileri bakıyor. Dediğim gibi forum üzerinden oyuna müdahale edilmesi gibi bir yetkimiz yok maalesef.

İyi forumlar.

5. buz mavı admınıme derdımı sıkıntımı anlatmak ıstıyorum ben sızede uyarın demedım ust admınlerımızı bılgılendırmenızı rıca ederım lutfen

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu konuda bizlerin yapabileceği birşey yok.Biz uyaramayız bizleri yanlış anlıyabilirler karşı tarafı üzemeyiz.Lütfen supporta yazın daha fazla birşey yapamayız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.