Cm bakın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ross7000 tarafından 28 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ross7000

Ross7000 User

bakın venomu nasıl aldım benim farenin aşağı yukarı yeri bozuk bazen aşağı bazen yukarı çıkıyor oyuzden yanlışlıkla aldım supportla konuşuyom 2 saattir ben şimdi oyuna tekrarmı uri basıcam :/
    > Nick: ★¦Ä•F•Я•Ō•J•Ä•Ĉ•ͦ★
    > > > Server: İskandivanya 2
    > > > ID: 51722825
    > > Benim sorunum : Ben yanlışlıkla venom ile kıskaç aldım ben aslında diminisher ile kalp alıcaktımdegiştirebilirmisiniz

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Biz mi anlatmıyoruz , Siz mi anlamıyorsun , Açıkçası ben anlam veremedim ?

Teknik ekip size , Sizin hatanız olduğunu söylüyorsa bizim yapabileceğimiz bir şey yok

Forum Üzerinde konu açmak size , istediklerinizi kazandırmayacak ve üstüne bu gidişle moderatörleri gereksiz rahatsız etmekten ceza alacaksınız.

Lütfen ;

Biz forum üzerinden hesabınıza bir şey yapamayız.Teknik ekip size bu yönde bildiri yapmış ise bizim yapabileceğimiz bir şey yok

Bu konularda Teknik ekibin yetkisi vardır ve onlarda size sizin hatanız olduğunu söylemiş

Bu yüzden istediklerinizi tekrar almaktan başka çareniz yok

Lütfen başka bir konu açmayın

Kilitlenmesi uygundur

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.