Cm ben supporta mesajımı attım halen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ross7000 tarafından 29 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ross7000

Ross7000 User

cm bakın ben mesajımı attım supportta ama halen gelmedi kapı hakkım yeter ya düzeltin

2. Merhaba ;

Kapınız oyun hatası nedeniyle patlamış ise en geç 48 saat içerisinde sistem tarafından size geri iade edilir. İade edilmemiş ise ortada oyun hatası yoktur.

Not : Giden haklar iade edilmiyor, sadece patlayan kapılar iade ediliyor.

Keyifli Forumlar.

3. Ross7000

Ross7000 User

tmm da 2 gün oldu halen kapı gelmedi :( ben haritanın öbür ucundayım tallonlar bana dalmaya başladı betada

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Tekrardan supporta mesaj atınız forum üzerinden kapınızı verme gıbı bir şansımız yoktur

Keyifli forumlar

5. ADaMSıN

ADaMSıN User

vurdun cm benim oyun hesabım 24 de falan banlanmıs 23 ekime kadar ben sporta yazıyom benden forum profil linki istiyor bunu nasıl alacam yollayacam çünkü profile giremiyom banlandınız yazıyor mesajlara falan hiç bişeye bakamıyom bir yardımcı olun bana

6. Ross7000

Ross7000 User

banlıysan giremezsinki oyuna

7. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Forumdaki kullanıcı adınızı Forum ihbar merkezi adlı konuya ban sorgulama diye yazarsanız inceleme yapıp geri dönüş sağlarız

Iyi forumlar

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen aynı konuları açarak bizleri meşgul etmeyin.

Beta kapısıNda patladım oyun bugundan dolayı

Eğer kapı sistemden kaynaklanan bir sorundan ötürü patlasa idi , 48 Saat içerisinde size Kapı ile birlikte kaybettiğiniz hayat yeniden verilirdi.

Bizim forum üzerinden bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok.

Durumu Support ' a uygun bir dil ile izah edin ;

Ek olarak ; Bir kez söyledim , Tekrar söylüyorum

Bahsettiğiniz durum , İnternet sağlayıcınızdan veya Modeminizden kaynaklanan anlık İnternet kopmasından ( gitmesi ) dolayı yaşandı ise bu durum sizi probleminizdir.

Bu durumda kaybettiğiniz hayat size verilmez.

Lakin Sunucudan kaynaklanan bir durumdan ötürü yaşandı ise , 48 Saat içerisinde ( Sayın Moderatörümün belirttiği gibi ) size kaybettiğiniz hayat ve kapı geri verilir.

Eğer sorunun sizden değil , Sunucudan kaynaklandığından eminseniz ve 48 Saat içerisinde Hayat ve Kapınız geri verilmedi ise durumu Support ' a bildiriniz.

Merhaba ;

Banlanan hesabınızın , Forumda ki Kullanıcı adını , Arama bölümüne yazarak hesabınızı bulabilir ve Buradan profil sayfasına giderek , oradaki profil sayfasının linkini Support ' a gönderebilirsiniz.

Yada Banlanan hesabınızın forumda ki kullanıcı adını , Forum İhbar merkezi adlı konuya ban sorgulama şeklinde yazarsanız geri dönüş sağlarız

Kilitlenmesi Uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.