CM-FM Azlığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 1 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Acemi odasında bugün hiç cm göremedim dünde 1 tane vardı galiba bütün cmler nerede fmlerde ortada yok gibi.

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Cm ve Fm'lerimiz hep görev başındalar.Sadece yorulmuş olabilirler.Sonuçta herkesin olduğu gibi bizlerinde özel yaşantılarımız var.Yaz okulu, ramazan ayının verdiği yorgunluk v.s. Bu tür sebepler bazen gecikmemize sebep olabiliyor.

Keyifli forumlar.

3. Şuanda yetkili eksikliği var ve acemi odasında cm olmadığı için sorunda yok aslında :D Yinede neden yoklar detaylı bilgi lazım istifa eden oldumu acaba?

4. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bu tür bilgileri paylaşmamız uygun değil.Ancak dediğim gibi DarkOrbit Türkiye ekibi olarak görevimizin başındayız.Ancak bizlerinde özel hayatı, ilgilenmemiz gereken insanlar ve işlerimiz var.Bunlarıda yerine getirdiğimiz için gecikmeler olabilir ancak görevimizi aksatmayız.

Keyifli forumlar.

5. Chatte cm gibi davranmak ban sebebimi diyecem ama ban atacak cm yok :D yinede sorumu cevaplarsanız sevinirim.

6. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Görevli olmadığınız halde görevli gibi davranmanız yasaktır.Ancak sıradan bir oyuncu gibi forum ekibine veya supportta yönlendirebilirsniz.

Keyifli forumlar.

7. Supportta chat kurallarına uymayan kişilerin ekran görüntüsünü yollasak gerekeni yaparlarmı?

8. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Elbette bu tür durumlar görevli CM chatte uyarı vermediği taktirde resmini alıp supporta bildirebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

9. O zaman cm yokken cm benim :p:D

Teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

10. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Ben teşekkür ederim.Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.