CM LER BAKIN Bİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ross7000 tarafından 28 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ross7000

Ross7000 User

Cm lütfen bakın supportada yazıyorum ama diyorki oyuncu hatası diyor lütfen ya oyundan soğutmayın venomu yanlışlıkla aldım diminisher alıcaktım :/
    Nick: ★¦Ä•F•Я•Ō•J•Ä•Ĉ•ͦ★
    > Server: İskandivanya 2
    > ID: 51722825

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Siz mi anlamıyorsunuz , Biz mi anlatmıyoruz bilmiyorum

Bizim hesaplar üzerinde herhangi bir değişiklik yapma hakkımız ve yetkimiz yok.

GİŞ Kurallarına göre Kullanıcı hatası , Kullanıcının sorumluğundadır.

Bu nedenle , Teknik Ekip bir değişiklik yapmak zorunda değil , zaten size de oyuncu hatası olduğunu bildirmiş.

Teknik ekip bu yönde bir bilgi verdi iseniz maalesef yapabilecek bir şey yok.

Elinizdekiler ile yetinmeli yada , İstediğiniz tasarımları ve uçuş düzenlerini yeniden almanız gerekiyor.

Lütfen bu konuda daha fazla konu açmayın , Forum üzerinden size yardım edebilecek yetkili bulunmuyor

Konunun kilitlenmesi uygundur

İyi forumlar

3. Merhaba ,

Şimdi şu ana kadar açtığınız konuları okudum ve pek anlam veremedim.

Kalp ve Diminisher alacaktım ama Kıskaç + Venom aldım yanlışlıkla diye yazmışsınız. Diyelim ki uçuş düzenini karıştırdınız peki Diminisher yerine Venom nasıl aldınız onu anlayamadım.

Ayrıca görevli arkadaşlarımız sürekli forumda yapılabilecek birşey olmadığını konunun çözümü varsa ancak support ile olabileceğini yazmışlar.

Tekrar ben yazayım. Bizler forumdan oyuna müdahale edemiyoruz. Bu nedenle support ile halledebiliyorsanız çözülecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.