CM ler Geri gelsin.

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve (¯`•.ѕкуωαℓкєя.•´¯) tarafından 21 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Chat ergenlerin pislik ağzından geçilmiyor hangi birini reportlayalım cm ler geri gelsin.

2. smoonrise

smoonrise User

Çok haklısın chat sohbetlerine sabır etmek görmezen gelmek neredeyse imkansız , ergenlerin tepişmesi - kıraathane sohbeti gibi ve maalesef forumda aynı durumda , imalı imasız küfür argo yazan yazan son derece gereksiz kişilerin adapsız edepsiz laf cambazlıklarını okumak mecburiyetinde kalıyoruz , sosyalş platformlar bunlar ile dolu zaten burası biraz bu tür konuşmalardan uzak kalsaydı kendi oluşturduğu kurallara sahip çıksaydı , aksine argo küfür edenleri görmezden gelen bu sataşmaları sanki para kazanma kaynağı gibi kullanmaya çalışan bir oyun izlenimi oluşturuyor .
    Bizim zamanımızda sahip çıkmadıkları çocukları sokağa salıp milletin çocuğunın başına bela ederlerdi şimdi mekan zaman değişti ama o terbiye etmedikleri adap edep öğretmediklerini internet ortamına salıyorlar ailesi uğraşacağına bize ihalesi kalıyor ...

3. Merjtans

Merjtans Guest

Merhaba Uzay Pilotu,

Endişenizi Anlıyorum,Chat'in Daha Düzenli Olması Oyun Seyirini Büyük Ölçüde Arttıracağını Biliyoruz Bunun İçin İlgili Ekibe İsteğinizi İlettim Efendim

4. önce 100 yıl chat banı atmaya utanmayı öğrenin sonra chate gelin ayrıca haksız yere ban atmanızında izahı yok

5. oyuna CM gelmesi yerine oyunla ilgilenecek yetkili gelsin önce oyunda hile hurda bug kullanandan geçilmiyor önce bunu çözsünler CM gelmesede olur

6. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Eğer hak ediliyorsa 100 yıl değil 500 yılda atılır. Süre ile ilgili bir sorunuz varsa support ile iletişime geçebilirsiniz.

7. haksız yere kim bann alıyor ben neden 100 yıl bann almıyorum? kim almışsa hak etmiştir eski bir cm (2017yılı) olarak söylüyorum bunu.

TR|SUBUTAY bunu beğendi.
  8. boş konuşuyorsunuz yani yaşamadınız die olmayacak gibi konuşmayın eliyle masum oynayanda ban aldı bu oyunda argo bile yazmayan 100 yıl ban aldı chat için konuşmak için konuşmayın .AYRICA hangi oyun mantığında 100 yıl die bi ceza şekli var kuralları da öğrenin bence

9. 2010 yılından beri bu oyunda uzaktan işaretleme yani tutucu rsb/beyaz lazer karıştırma hilesi yapılıyor ve var yani inkar etsenizde ne yaptınız yada ne yapabildiniz veya neden izin verdiniz yoksa bilerek mi yaptınız ... tr5 açıldığında gerçekten hileye karşı olduğunuzu düşündüm de oyuna başladım ve gördüm ki yine izin verdiniz hileye yani anlıyacağınız bu oyun o gün bitmişti bilginiz olsun

10. chat ban değil oyunda ban alsa bu oyun çöp oynaynıda hile kullanıp bi başarı ulaşmayı kendi becerisi yeteneği sanıyor aciz oyuncular bu oyunu tercih ediyor çünkü bi indirim paketi alınca her hile kullanmasına izin veriyorsunuz bot yada tutucu kullanmadan oynayacak oyuncu sayısı 10 adeti geçmez haberiniz olsun