CM ler hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FIRTINA.61 tarafından 16 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FIRTINA.61

FIRTINA.61 User

saygıdeğer cm kardeşlerimiz chat hakkında bana ve cohu arkadaşıma göre bir eğitimden gecmesi gerektiğini düşünüyorum neden diye soracak olursanız bazı kişilerin yapmış oldugu espiriyi rakip oyuncuya onun vermiş olduğu karşılıga bam mesela cm uyarmama karşın kardeşimiz bize öyle bir sallıyorki chattaki herkez gördü cm görmedi ve üstüne bam yedik yedikte sayın cm senin egolarına bırakmazlar gerci sportaki kardeşlerimiz tabeleri yollayınca gerekeni yaptılar yapıyorlarda ben cocuklarıma ve yanımdaki kardeşlerime hep şunu söylüyorum bir şeyi elde etmek cok zor güç ama kaybetmek bir okadarda kolay ondan dolayı bigbointtin sizlere sağladıhı
    bu olanagı lütfen adil kullanın cünkü kimse memnum değil ve güveni yok bizlere bu güveni sağlayın zaten sağlamak zorundasınızda. teşekkürler herkeze canı gönülden tüm dilekleri kabul olsun iyi oyunlar.

2. Merhaba ,

İlk olarak CM'lerin görevi dışardan bakıldığı kadar kolay değildir. Oyunda yazıları takip etmek bazen çok zor olabiliyor. Özellikle oyuncuların yoğun olduğu saatlerde gözden kaçan yada farklı yorumlanan yazılar olabiliyor.

CM'ler görevle ilgili eğitimden geçiyor ayrıca zaten Chat Admin'leri de takibini yapıyor. Fakat dediğim gibi bazı zamanlarda işleri gerçekten zor oluyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.