Cm ler her kelımemıze kafasına gore kıck ban atıyorr

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .ak-sakallı-dede. tarafından 14 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. chatten argo vs konulu bı laf solemedıgım halde 2 saat ban aldım we bu sureklı oluyor bı bakarmısınız
    id:*********

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ağustos 2014
  2. Supporta yaz onlar sana direkt neden öyle olduğunun cevabını yollar…

3. Merhaba ,

Gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır şekilde yazarak support'a mesaj yollayabilirsiniz. Forumdan bir işlem yapamıyoruz.

İyi forumlar.

4. Tek banlayanlar yada Kick atanlar CM ' ler değil , Benimde başıma geldi , Eğer kullandığınız yazıların için lan , len , bot vs gibi kelimeler olması halinde sistem sizi banlayabiliyor.

Bu CM ' lere bağlı değil sanırım , Support ' a mesaj atıp bildirebilirsiniz ama onlar yoğunluktan sizin mesajınıza bakana kadar banınız zaten kalkıyor

Aynısı başıma geldi , Support 2 gün sonra geri dönüp bana mevcut bir banınız bulunmamaktadır diye mail gönderdi , halbuki oyuna çıkıp girdiğimde kalkmıştı : )

Yani kısaca kalkmasını beklemek daha iyi : )

Moderatörlerin yetkilerini bu kadar kısıtlamasalar böyle durumlarda bu tür banlar moderatörler tarafından kolayca kaldırılabilirdi

İyi oyunlar

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya Smodum cevap vermiş aynısını yenilemeyeceğim ve arkadaşımızın söyledikleride doğrudur farkında olmadan her kişinin yapacağı bir hatayı yapmış olabilirsiniz bende yalan olmasın bazen normal yazımlarımda bile istemeden farklı şeyler yazabiliyorum olmuyor değil yazdığınızda yazdığınız kelimeleri göndermeden önce bir kez okuyun o zaman hiç sorun olmayacak ve ban almayacaksınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.