CM lerin görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MüminPehlivan tarafından 23 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın yetkililer,bu yazdıklarımızı,takım liderleri ve adminler görürde,şu saatte,tr1 de görev CM yi uyarırlar.
    Yapılan Kul hakkıdır.küfür edeni veya saygısızca yazanı banlayabilir.
    Ama chate nokta koyanı banlarsa olmaz.
    herkes işini düzgün yapsın lütfen.
    yetkililerde kontrol görevini düzgün yapsınlar.

Birde banlama sebebine,chat huzuru yazmış.

N/A

sistem takıldı demek,Chat huzurunu bozmak mı oluyor acaba.
    umarım takım liderleri bu yazıyı okuyupta bu arkadaşı uyarırlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Nisan 2020
    Lostraboss ve .AFRA. bunu beğendi.
  2. Banada aynı şeyi yaptılar. Bende bir konu açtım. Support a da ticket attım. Bu yüzlerce oyuncuya yapıldı. Chat kurallarına uyanda banlandı uymayanda banlandı.

MüminPehlivan bunu beğendi.
  3. emperyan

emperyan User

Sadece farklı oyun ismi yazdım diye 1 AY ceza yedim .Adam ana bacı giderken sıkıntı yok akşama kadar mesaj atıyor bize gelince anında 1 ay ceza. Kendi cezama ses etmiyorum ama diğer adamlarında böyle hassas konularda ciddi ceza almalarını istiyorum.

goliat0 ve MüminPehlivan bunu beğendi.
  4. Lostraboss

Lostraboss User

Ben Geçen ay araba markası yazdıgım için ban yedim

5. ya selamün aleyküm yazdım diye 1 saat ceza verdi olay ne anlamadım herkesi cezalandırıyor çekemiyorsan mesajları sohbete gelip selamün aleyküm yazma *** oyuncular seni görünce sormadan duramıyor gizli gizli yap işini

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Nisan 2020
  6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle forumda alt alta yazmak yasaktır mesajlarınızı birleştirdim. Ayrıca chat konuşmasını paylaşmak da yasaktır. Bir haksızlık olduğunu düşünüyorsanız Supporta başvurmanız gerekmektedir. Konuya gereken cevaplar verilmesinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Luminous ve MüminPehlivan bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.