Cm lerin Görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TaHrİbAtÇı tarafından 23 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sunucularda lag var diye chatte konuşayım dedim kimseye hakaret etmedim, kimseye küfür etmedim, chat kurallarına aykırı bir söylemde bulunmadım ama genede ban yedim. 15 dakika içerisinde bir sürü kişi haksız yere ban yedi. Oyuncular olarak hiç değer görmüyoruz.

2. Oyuncu olarak değer verilmemek değilde,şu saatte görev yapan arkadaş,hayatında ilk defa yetki alıyor galiba.
    Umarım takım liderleri,ne yapması gerektiğini panelde düzgün bir şekilde izah ederler.

ASLAN_DARBESİ bunu beğendi.
  3. emperyan

emperyan User

Ya adam evde kavga ediyor faturasını oyunculara kesiyor :D

4. CM ler işi bilmiyor faturasını oyuncular ödüyor. Çette ne desek suç artık çete girmiyoruz Sayın admin Teşekkürler.

memat155 bunu beğendi.
  5. Bundan yıllar önce chatte ingilizce kelime kullananı banlıyorlardı. Bizde dedik ki o zaman chatte cm lerde ban ve kick kelimesini kullanmasınlar onlarda ingilizce diye mesajlar attık. O oyuncuların hepsi ban yedi. Aylar sonra oyuna tekrar girdik artık cm ler "yasaklandı" kelimesini kullanıyorlardı.

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Banınızda bir haksızlık olduğunu düşünüyorsanız supporta başvurmanız gerekmektedir. Konuya gereken cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Luminous ve Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.