Cm Modatör arkdaşLarin DisipLinsiz HareketLeri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •MEZOPOTAMYALI• tarafından 15 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Chatti inceLLerseniz geçmişe bakarsaniz yazışmaLari görürsünüz Cm arkadaşım Ordan Bir üye nick veriyor CM arkadaş Ban atmaktadir ve Bu konuyu konuŞtum CM arkadaşımLa şahsi ve özel soruda yok sebep arayıp benide banladi inceLenmesini ve Bilinçli yaptığını ve bana ban ban atmak icin sebep aradığınıda hatta söyledi ve attida ve ben şikayetciyim DisipLinsiLikten kaynaklanan bir durumdur. ve konuyu hemen Kapatmayın herkes bakıp okusun görüşünü yazsin konuyu yazmaya kapatmayın.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben size doğru yolu gösteriyorum forum kurallarının aksine davranıyorsunuz.Bizlerin burdan inceleme yetkisi yok maalesef.Lütfen supporta başvurun sizin dediklerinizi inceleyip cmlere şayet varsa kuralları hiçe sayan bir ceza gerekli cm yi onlar uyarır.Lütfen supporta başvurunuz forum kurallarını inceleyiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.