Cm Saçmalığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-LyVio-. tarafından 2 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-LyVio-.

.-LyVio-. User

oyun içinde oluşan bi kargaşadan dolayı bir şikayetim var. ™C●¢увєятση[ρямє]C●™ isimli oyuncu aynı dünyadan olmamıza rağmen bos keserken ben ve arkadaşı kesti ve bende neden daldığını sordum.can sıkıntısı gibi bir cevap verdi bende nekadar güclü olursa olsun bişey olamayacagını söyledim bu yazdıklarımı kontrol edebilirsiniz. ve bu adam beni cm ye şikayet etti Akın[CM] ye. ve cm beni konuşmadan cıkardı oyundan çıkıp girdim adamla yanyanaydık ve tabiki dayanamayıp pesinde falan dolasınca beni cm ye şikayet etti dediği şey şuydu cm şu adam bana hakaret ediyor dediği anda aradan 2-3 sn gecmeden ban yedim. bende şikayetciyim demiştim ve bana hicbir yardım etmemişti. Akın[CM] bu cm ve ™C●¢увєятση[ρямє]C●™ bu kişiden şikayetciyim gereğinin yapılmasını arz ederim. herşeyi araştırabilirsiniz o adam cm yi kandırıyor resmen ve oda bakmadan ban atıyor.

herşeyin araştırılıp gereğinin yapılmasını istıyorum. eğerki adam hakkınde bişey olmassa bu oyunda cm ve oyuncu ilişkilerinin olduğunu düşünücem bu ne ya böyle cm şikayetciyim ban yok cm böyle oldu at oyundan iyi ya herkez istediğini yapıyor bişey yok biz 2 çift laf etmeyecekmişiz. adamlar sövüyor şikayet edemiyoruz banlayacaklar diye bu nedır ya

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bu tür şikayetlerinizi olayın gerçekleştiği saat , id numaranız gibi bilgiler ile supporta saat aralığı vererek şikayette bulunmalısınız forum üzerinden bir işlem yapamıyoruz

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.