cm sacmalığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve webce tarafından 23 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. webce

webce User

olay tr4 de oluyor adam pushingden ceza yemiş şerefin niye düşmedi diye soruyorlar bende adminler kıyak geçmiş diyorum adam benim admin olmadıgımı kim soyledi diyor bende adminlerdemi pushing yapıyor diyorum 2 saat chat ban alıyorum adam ana avrat küfür edıyor kick alıyor bu msj on yayınlandıgı dakıkada online olan CM yi kınıyorum ve ayıplıyorum oyuncuya gore muamele yapılıyorsa bende para yatırıyorum 2 aylık oyuncuyum cekdiğim uriye baksın o taraflı CM paramla kimse beni haksız yere banlamasın bu işi adma gibi yapamıcaksda bıraksın CM liği arkadaş bu ne rezillik kepazelikdir....? o kıyak geçilen insanlar pushingden ceza alan insanlar o adam ben adminim dıyorsa o adamıda banlıcak.... adam gıbı paramızı verip oynuyoruz hile yaparak değill hilecilerii savunsun diyemi cm yapıyorlar artık

skayra1 bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Chat yönetimi ve takibi özellikle yoğun zamanlarda zor olmaktadır. Yazılar hızlı şekilde aktığı için gözden kaçma gibi şeyler olabilir.

Gerekli bilgilerinizle durumu support'a bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Eğer haksız bir bannlama var ise supportta mesaj at açıyorlar

4. skayra1

skayra1 User

Modum boyle durumlar oluyor bazen. özellikle cm ler bir ona bir ona bakarken haklı olan tarafı banlıyorlar. bunu supporta yazıyorum. bizim ban 3-5 gunluk bekle biz bekle. hatta ben bir ara selam yazan birine selammı yazdım oyle bise yazdım 1 hafta ban aldım. bunu supporta yazdım. cevap bana 7 gün icinde gelmedi. tabi ben 1 hafta chat banlıyım ve bu oyunca chat olmassa bise olmuyor. 7 gün gecti benim ban acılmadı 8 gun gecti acılmadı. tabi ben sekizincıi gun küfürlü olarak supporta mesajlar çekmeye basladım ama feci kayıyorum. milletvekili olsa o kadar küfre istifa ederdi . dokuzuncu gün Yüce supportumuzdan cevap geliyor. " Şu an görünen bir chat banınız yoktur" diye. Bazen hakikaten gerksiz cezalar ve bu gereksizliği cözmekle yükümlü olan kişilerin duyarsızlıgı var. Siz şimdi bana yogunluktan diyeceksiniz. 8 gün boyunca 1 mesajın okunmaması hiç bir mazeret kabul söz konusu değildir.. 8 günde insan 10 tane kitap okur

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bakınız supporta atılan bir sizin mesajınız değildir bir çok insanın problemleri olabiliyor diyelimki 5 kişi ayrı ayrı 10 kez supporta yazabiliyor buda sizin attığınız mesajlara cevap verme zamanlarına yansıyor kimse kimseye bilerek ve isteyerek ceza vermiyor smodumun da yazdığı gibi yazılar çok hızlı ilerlediğinde bazı ufak tefek satırlar kayabiliyor sizlerin yapması gereken tek şey ilk gün cevap gelmiyorsa 2.gün mesai saatleri olan 09:00-17:00 saatleri içerisinde bir kez daha mesaj atmaktır lütfen bu tür konulara biraz daha anlayışlı davranarak yaklaşınız.

6. skayra1

skayra1 User

modum mesajımda yazdıgım gibi, egerki sırada bekliyen mesaj sayısı 200 bile olsa 200 mesaj 1-2 gunde biter. 500 tane olsa diyelim 5 gunde supportun gunluk kapasıte veya mesaisi icinde okuyacagı Kota miktarı varsa diyelim 100 mesaj 5 gunde biter. 8 gün modum, işin tuhafı Yazmadıgım bir hakaret veya her neyse onla ilgili anında ban alıyorum ama hakkım olmayan bir cezayı çekiyorum. gün bitiyor ama sistem benim banı acmıyor. bide o durumdayken 7 gün boyunca gunde kac mesaj cekiyorum 1 cevap gelmiyor. Mail adresimi kısa yola alıp her saat baklıyordum. 1 haftalık ceza sürem bitiyor ama cezam bitmiyor hala mapustayım. 2 gun sonra 1 kişi cıkıp senin cezan yokki diyor " tabiki yok 7 gunluktu ve 9 gun gecti aradan". Sizce mantıklımı. Dedigim gibi Supportun yazılmıs bir mesaja 9 gün içerisinde cevap vermesi ni veya benim 9 gün gün içinde yazdıgım 1 mesaja 9 gün sonra sıra gelmesi cok vahim bence mesajlar icin 6-7 hatta 10 tane daha support alınması gerekiyor işe. Demekki 1 support tek basına bütün mesajlara mantıklı zaman çerçevesinde bakamıyor , suanki supportuda düşünmemiz gerekiyor yükünü hafifletmemiz lazım..

7. webce

webce User

ya yok inanın oyunda belli bir lvl e gelmiş oyuncu hakaretin sınırını aşana kadar banlanmıyor yada bellii sıralamadaki klan oyuncuları ama yeniysen hiç affı yok şimdiye kadar hiç kufur etmedim iki kere cm cm dıye tekrarladım dıye ban aldım adam yarım saat site reklamı yapdı biz uyardıkda defalarca banlandı adam benim anlamadıgım biz a yazınca CM pc basında oluyorda o adam defalarca reklam atınca neden CM hep afk oluyor herseferinde aynı durum cünkü demek istediğim ban sebeblerim anlamsız sebeblerden kaynaklandı bir yerdede zırvanadan cıkıyor insan hakaretler yagdırıyor insanlar birbirine çıt yok ama ben birşey yazınca anında ban kotu bir anlamda yokdu zaten

skayra1 bunu beğendi.
  8. Merhaba ,

Arkadaşlar dışardan kolay gibi gözükebilir fakat chat görevi gerçekten zordur. Önceki mesajımda belirttiğim gibi yoğun zamanlarda sürekli yazışmaları takip etmek zor oluyor. Bundan dolayı görevliler istem dışı hatalar yapabiliyor. Gerekli bilgilerinizle support'a bildirdiğinizde inceleme yapılır ve hatalı bir işlem yapıldıysa açılır.

Forumda bu konularda yapabileceğimiz birşey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.