cm ve moderatör alımı hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`βΔβΔ´¯) tarafından 20 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. oyunda sürekli chatte cm ve forum moderatör alımı linki görmekteyim.oyun chatinde genelde sabahları (cm) de bulunmamakta.bunun nedeni şartlarının çok ağır olması.şuan oyunda ilk gemisini kullanan ya da banlanmayan gemi bulunmamakta hal böyleyken kimsenin başvurucanı sanmıyorum.cm ve forum için alımların esnetilmesi lazım.2010 gibi başladığım oyunda Tr serverlerinin çöküşünü cm ve moderatör bile bulamayışı beni üzmekte.saygılar

2. akifbingo

akifbingo User

Reis benim şu anki çarım ilk full değil ama çünkü aralıklı olarak oyunu bırakıp geti döndüm 2013 açımı ama cm arayışı hakkında sana hak veriyorum

(¯`βΔβΔ´¯) bunu beğendi.
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Görevde bulunan takım arkadaşlarım ellerinden gelenin en iyisini yapmaktadırlar. Lakin moderatörlük gönüllü olarak yapılan bir iş ve kimseye bırakamazsın söylenemez. İnsanlar belli nedenlerden görevlerinden ayrılabilir. Bu nedenle her daim yeni moderatör alımlarının olmasını normal kabul ediyorum. Emin olun takım lideri gerekli gördükleri durumlarda bu alımları durdukmaktadır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Eylül 2019
    Minerva ve (¯`βΔβΔ´¯) bunu beğendi.
  4. **PÖH**

**PÖH** User

adminim ben cmlik için başvuracam linki varmı sizde ???

5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Chat moderatör alımımız şuanda kapalıdır fakat dilerseniz forum moderatörlüğü için başvuru linkine buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Evet, gerçekten oyundaki cm sayısı az.