cm yardım hesabıma giremiyorum ana sayfaya atıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mazidenbirisi tarafından 25 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. error login=99 tipinde bir hata alıyorum ancak ne bot nede herhangi benzeri hile programı kullanmadım ve 6 yıllık hesaptı supporta yazdım bekliyorum 4 saat oldu birtane ortağım vardı hesabı banlatmak için ismi ankarasatilik450 yaptım dedi şaka sandım girdim hemen değiştirmeye çalıştım sistemdede gözükür 48 saat uyarısı verdi cm lütfen yardım edin bunları mona itiraf ettiripp ses kaydı bile alabilirim 6 yıllık emeğim var o gemide :(

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ilk sefer uyarı ardına ban veriliyor uyarı verilmis anında banlamazlar sanmam g.olsun artik kesinlikle ortak kullanmak gemiyi paylasmak sakıncalı banlıyorlar ve orneklerini malesef cok gorduk satılık kesin ban sebebi hatta sonradan sikayet edildiginde bile banlaniyor.

3. Geçmiş olsun. Bu konuda bir şey yapacaklarını sanmam.

Bu söylediğin dışında kural ihlalleri var gibi görünüyor ama kuralı bulamadım birazdan yetkili arkadaş söyler.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Konunuzu uygun kısıma taşıyorum

Sorunuza gelecek olursak , hesabınız süreli yada süresiz kapatılmış olabilir

Detaylı bilgi için , Support ' a başvurunuz. Bizlerin hesap incelemek gibi bir yetkisi bulunmuyor

Forum üzerinden yapılabilecek bir şey olmadığından , Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

5. Merhabalar;

S-Moduma ek olarak;
    Öncelikle burada yazdığınıza bakarak zaten hesap paylaşımından dolayı bir ceza alırsınız ayrıca geminizin şuan neden kapatıldığını sadece supporttan öğrenebilirsiniz.En geç 48 saat içerisinde size geri dönüş sağlanacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.