cm'ler chatte adil mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ลżяΛỊŁ tarafından 29 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar ,

Bir haftalık haksız ! ban yemiş bir oyuncu olarak soruyorum cm'ler görev yaparken adil olmanın dışında neleri gözetmeliler ?
    Bir arkadaşımız benim gemiyi patlattıktan sonra alaylı bir imayla gülücük atarak bir kürt sanatçının kürtçe bir parçasını istek yapabiliyor muyuz diye cm'e soruyor ve (kürtçe bilmediğimden ne söylediklerini anlamıyorum) sonrasında ben de imada bulunarak '' istek parça çalınıyorsa dağlar seni delik delik delerim çalınsın diyorum :)) tmm benimki de hata ancak iki kişi kışkırtıyor ve ben ban alıyorum ...üstelik 7 gün :( adalet istiyorum

2. evet adaletsizlik var küfürlü bir nik selam verıyor ben cm ye seslenıyorum cm nik veriniz diyor bende o nıkı verıyorum 7 gün banı alan ne yazıkkı ben oluyorum ama banım acıldı ayrıca burdan seslenıyorum bende eskı bır cm yım chet kurallarını kick ve ban sebeblerını ıyı bılırım lütfen cm ler taraf tutmayın darkorbıt bu oyunu oynanır hale getırdı su an cok güzel bir oyun.

ลżяΛỊŁ bunu beğendi.
  3. KARANLIK

KARANLIK User

Arkadaşlar herhangibir şikayetiniz varsa id numaranız ile birlikte supporta başvurunuz.Gerekli incelemeyi yaparlar.

4. bende chatte ezik kelımesını kullandım yasakmıs 2 saat uzaklastırıldım 2 saat sonra özellıkle takıp ettım chatte sureklı takılan bı kac kısı aynı kelımeyı kullandı sureklı takıldıkları ıcın cm ıle araları ıyı olabılır hiç bi ceza almadılar bende işinizi dogru yapın yapmıyosanız cıkın gıdın daha ıyı yapan gelsın yazdım çelik dıye bırısı bu cm degıl ama önunde cm yazmıyodu admın sanırım senmı karar verıyosun cm lerın nasıl davranıcagına dedı 2 saatte o attı benı artık chatte takılmıyorum ne hallerı varsa gorsunler...

5. KARANLIK

KARANLIK User

Dediğim gibi her türlü şikayetlerinizi supporta yazabilirsiniz.Burdan yapabileceğimiz birşey yok maalesef.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.