CMler ilgilenirse sevinirim(Konu yanlış yerde olabilir.)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _eLy™ tarafından 3 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _eLy™

_eLy™ User

Arkadaşlar bence bazı CMler görevlerini yanlış yapıyor. Bugün Facebook adlı sosyal paylaşım sitesi kapandığın da chatten öylesine eğlence amaçlı tartışma içermeyen bi sohbet yaptık oyundaki arkadaşlar ile ve ben cümle başlarına büyük harf ile başlıyorum diye kick(atılma) yedim CM'e nedenini sorduğumda ise büyük harf kullanmam olduğunu söyledi sizce Türkçeyi düzgün kullanmaya çalışmak suç mu veya Türkiye server'ın da yönetici olan birisinin kick/ban vs. İngilizce kelimeler yerine uzaklaştırma , yasaklanma gibi Türkçe kelimeleri kullanmaları daha doğru olmaz mı?

Bu bir tartışma ve sohbet konusudur arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum ve ben 10Gündür falan oynuyorum bilmediklerim olabilir. Eğer şu nedenden şöyle diye bilgilendirirseniz de sevinirim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Eylül 2014
  2. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

Doğru diyorsun kardeşim bazı cmler uyarılmalı, hatta görevlerinden tamamen uzaklaştırılmalıdır.Gereksiz yere ceza vermeler bu ara çok fazla.

_eLy™ bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

İlk olarak oyun chat akışı sırasında farklı yorumlanmış olabilir. Ayrıca forum üzerinden bizlerin yapabileceği birşey yok maalesef.

Dediğim gibi chat konuşma akışının yoğunluğu nedeniyle yanlış anlaşılmalar veya hatalı işlemler olabiliyor. Her zaman dediğim gibi kimse %100 doğru ve hatasız değildir.

İyi forumlar.

4. Ancasin

Ancasin User

Bazıları için harf-harf katılıyorum.

Türkçe kullanım için de hangi cm idi hatırlamıyorum kick ve ban yerine atıldı-yasaklandı terimlerini kullanıyordu, hala kullanıyor mu bilmiyorum ama güzeldi yani :)

5. Merhaba ,

Önceki mesajımda dediğim gibi forumda bu tür şeyleri yazsak , konuşsak v.b. şekilde forum kurallarına uygun tartışsak bile bizlerin yapabileceği birşey yok maalesef. Fakat gerekli bilgilerinizle kanıtınız ile birlikte support'a bildirin. İncelemeler sonrasında gerekeni yapacaklardır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.