CMLER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GALATASARAY tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam ben birseyin farkina vardim son 6 7 aydir cmler yuzde 50 si gorevle oyunu cok karistiriyor eskiden boyle degilsdi ben bu oyunu 2008 den berli oynuyorum ama son 5,6 aydir nadir ekran aciyorum sebebi beli haksilik kollama vs vs

bugun chat takio ediyorum az once lodos cm adami resmem koluyor resmen ya kick atiyor durmadan adam resmen bann almali ama cm taraftar sayisi duser diyo korkuo galiba burda sesleniyorum boyle devam edilecekse biz oynamayalim cmler oynasin
    hic degise paramiz cebimizde kalir tr1 oyuncusu trm de cmlik yapiyorsa demi olur boyle seyler

ama sunuda not geciyorum cmler hepsi degil

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

CMler hakkında şikayetleriniz var ise lütfen supporta yazınız bizler forum üzerinden bu konularda müdahale edemiyoruz kanıtlarınız ile birlikte lütfen supporta yazınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.