Destek Cm'lerin Yaptığı Haksızlık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CapricaSix tarafından 4 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CapricaSix

CapricaSix User

Öncelikle Merhaba,Tr4 Serverinde Oynuyorum.Oyunda Yabancı Bi Tanıdığa Oyuna Yeni Başladığında "Welcome" Dedim Ve Chat Ban Yedim.Bu Gün Bir Adam Arapca Sure Felan Yazdı.Cm İse Gülücük Attı.İngilizce Yabancı Dil,Arapca Yabancı Dil Değilmi?

2. Arapça aslında ingilizceden yakın bir dil.

3. CapricaSix

CapricaSix User

Kardeşim Chat Kurallarına Göre Türkçeden Başka Dil Kullanımı Yasak.Yakındır Uzaktır Ne Farkeder?

4. Bu konuda haklısın ama arapça surede sorun olacağını sanmam. Burada cmden şikayetçi olmanızda bir şeyi değiştirmez zaten. Supporta başvurmanız gerekiyor.

5. kaansakal

kaansakal User

Bilmiyorum farkında mısın ama dediğin şey çok saçma chatte türkçe dışında dil kullanımı yasaktır deniyorsa arapça da yasaktır ingilizce de.Yok ayetmiş yok sureymiş yok ayetel kürsi ymiş fark eder mi?Ayrıca chatte siyasi ve dini içerikli yazı,propaganda,genel ahlaka aykırı küfürlü yazı,argo kabul edilen yazılar,hakaret benzeri yazılar yazılamaz-yasaktır.

Arapça yazı yazan kişi ne zaman hangi saatte yazdıysa (resim alamadıysan) supporta tr4 server ı şu gün, şu saat ile şu saat aralığını incelemenizi arz ederim derseniz incelemeler ve gereken işlemler yapılacaktır.

6. CapricaSix

CapricaSix User

Teşekkürler destek için,supporta yazacam birazdan.Ben sadece welcome yazıyorum diye ban alıyorum,Adam resmen bütün chat'ı sure ile dolduruyor bişey olmuyor.

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Yapabileceğimiz birşey bulunmamakta.Support ile iletişim haline geçmelisiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.