çocuk oyuncağı mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖKKEŞİMM tarafından 16 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben burguyu %25 lazer hasarı verirken aldım ama bi baktım ki vuruşum azaldı sonra özelliklerine gelince burgunun %20 lazer hasarı verdiğini gördüm böyle iş mi olur ya %25 verin millet alsın sonra %20ye düşürün ben ona verdiğim urileri geri istiyorum onun için o kadar uri kastım ben şimdi şu hale bak.
    bu zaten iki oldu en başta da halka oluşumunu düşürdünüz %180di ne güzel bi takıyon kalkan 2 m oluyo yaratıkları x1le bile rahat rahat kesiyon istedikleri kadar vursunlar ama şimdi %120 oldu kalkan azaldı ona göre %180ken alıyoruz %120 hep böyle yüksek özellikle satıyosunuz sonra özellikleri düşürüp bizi saf yerine koyuyosunuz.

2. Merhaba ,

Yanılmıyorsam 1 ay kadar önce güncelleme yapılmıştı. Şu anda arama yaparken uygun kelimeleri bulamadım sanırım net bilgiye ulaşamadım. Fakat 10-15 Ağustos sıraları %20 olarak güncellenmişti.

Ayrıca forum üzerinden bu tür konularda bir işlem yapamayız.

İyi forumlar.

3. bu tür konularu supporta hangi başlık altında iletebilirim veya kime iletmem lazım?

4. Merhaba ,

Yanılmıyorsam " Genel sorular " olarak seçip yollamanız gerekiyor.

İyi forumlar.

5. teşekkürler.

6. Diyecekleri sey acık herkesin okumadan geçtiği anlaşmanın 1 yerinde bp istediginde oyun içi içeriklerin ozellikleri değiştirebilir diye 1 madde var. Biz de oyuna girmek için kabul edioruz yani yapabilcegimiz yasal bişey yok isterse halkanın degerini %5 e indirebilirler :)

mega$06 ve ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  7. Bu ne ya halkayı düşürün burguyu düşürün..

8. Yani açıkçası, bu diroit tasarımlarını oyuna getirip, avantajlarını falan düşürmeleri kötü oluyor, düşürülecekse test serverinde düşürülsün , insanları mağdur durumda bırakıyorlar.

9. Merhaba ,

Test server'ında genel oyun sunucularında net tür etkileri olacağı belli olmuyor. Sunuculara dahil edildikten sonra oluşan bir takım sıkıntılardan dolayı düzenleme yapılabilmektedir. Bir taraftan haklısınız kötü oluyor fakat bu konuda forumda yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.