Çöp ve Reset

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 22 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 7-8 Invoke çöpü biriktirdim görev için serverimin günlük giriş bonusu yenilenmesine 32 dkka var acaba o çöpler o vakitte mi silinir yoksa sabah 6-7 resetinde mi?

2. Günlük giriş bonusunda yenilenir muhtemelen.

3. 10 tane ınvoke oldu muhtelemen 100 takipçi çıkar mı acaba?11 dkka kaldı günlük girişe

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığında acil,yardım gibi ifadeler kullanmak yasaktır. Lütfen sonraki açacağınız konularda buna dikkat ediniz. Sabah gelen reset ile kaybolmaktadır, o saate kadar gönül rahatlığıyla devam edebilir tüm pilot arkadaşlarımız.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  5. Olayı anlamadım gece girişinde kaybolmuyor sabah resetlerindede kaybolmuyor ne zamana kadar biriktirebilirim o haritadaki çöpleri bilginiz var mı?

6. oben

oben User

sabah resetinde kaybolur..

7. görevli arkadaşın mesajını yanlış algılamışım ondan öyle bir cevap verdim adam KAYBOLMAKTADIR diye yazmış sorry

Son düzenlenen: 23 Ocak 2019
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Resete kadar o kutular sizin toplamanız için beklemektedir :)

Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesin isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  9. Konu kilitli olunca ne oluyor kilitli olmayınca ne oluyor **başka mesaj atamamadan başka

10. Ketolar

Ketolar User

Konu kilitlenince başka mesaj atılamıyor ve sürekli yeni mesajlarla üste gelip yer kaplamıyor forumda.

11. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Ketolar arkadaşımıza ek olarak konu açık olduğu sürece sürekli mesaj atılabilir durumda oluyor ve böylece zamanla konu dışına çıkılıyor. Bizler de forumda düzeni sağlamak adına konuların kilitlenmesini sağlıyoruz. Takım arkadaşım .Paradoks. 'un da konuya gerekli cevabı vermesinin ardından konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.