Çözünürlük Değişimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve M.Efe.Ceylan tarafından 23 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben chromedan giriyordum oyuna fpsde düşme oluyordu mathon (böylemi yazılıyordu emin değilim) kullanıyoruz fps daha iyi diye yorumlar geldi hep bende indirdim denedim evet fpsden memnunum. Ancak Chorome da daha geniş görüş alanına sahiptim. Daha uzaktan bakabiliyordum, görev gemi pet sekmeleri daha ufaktı vs. Ama bunda öyle değil, sekmeler ekranı kaplayor gemiye sanki zoom yapılmış gibi duruyor. Oyun içinden bulamadım, acaba bunun birçözümüya da tarayıcının ayarlarından değiştirme imkanım var mı? Chrome da daha geniş görüş alanına sahiptimbilen biri var mı?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Tarayıcıda objeler gemi vs büyük görülüyorsa mausenizin tekerleği ile aşağı veya yukarı oynayarak eski haline getirebilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Oyuna reset geldi herkeste gemi büyüdü oyun alanı daraldı.Tarayıcı ile alakalı bir durum değil...

Z3C6 bunu beğendi.
  4. Dediğim bu değildi son ayarda duruyordu, ancak alttaki yorumda arkadş belirtti. Gerçekten herkeste bu kadar büyük mü artık ya? Bir şey göremiyoruz nerdeyse...

5. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Bende giriş yaptım ve denedim lakin dediğiniz gibi gemilerin büyük olması gibi durum söz konusu değil,birde değişik tarayıcılardan deneyebilirmisiniz.

İyi Forumlar.

6. Modum chat dolup taşıyor resetten sonra zoom mesafesi değişti gemilere yakından bakıyoruz eskisikadar uzaklaşamıyoruz diyorlar. Herkesin oyunu mu takıldı bir anda? Hani varsa böyle bir güncelleme söyleyiverin.

Z3C6 bunu beğendi.
  7. m4rd1nim

m4rd1nim User

herkeste böyle gözüküyor sen nasıl forum adminisin dikkat ettiysen eskisi kadar uzaklaştırılmıyor artık gemiler

Z3C6 bunu beğendi.
  8. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Konuyu inceleyebilmemiz açısından ss alıp mesajınıza ekleyebilirmisiniz.

iyi Forumlar.

9. Bende gemiler normal boyutta hangi sürümde sorunu yaşıyosun?

10. Z3C6

Z3C6 User

gemiler büyüdü ve hiç birşey görülmüyor!!Mozilla Chrome,Explorer hepsinde aynı..

asıl sen hangi tarayıcıdan giriyorsun onu söyle de bizde girelim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2015
  11. Mathon chorome fark etmedi, olan şey aslında gemilerin büyümesi değil.Her şey aynı boyutta, zoommesafesini azalttılar. Eskisi kadar uzaklaşamıyorum geimiden. İlla ss istediniz, bu nasıl anlatılır bilemiyorum. 3D de oynuyorum, fare tekerleği ile yaklaş/uzaklaş yapabiliyorum 3D de. Bu mesajı atmadan önce maksimum uzaklığa geldiğimde gemi ekranda 3.5cm kadar yer kaplıyordu. Tarayıcı değiştirdim osırada reset geldi. Ve yine en uzağa getirdiğimde aynı gemi 4.5 cm kadar yer kaplamaya başladı. Ekranda aynı anda gördüğüm yer azardı. Sanki bir tık yakından bakıymuşum gibi. Ama bakmıyorum en uzakta duruyor. Bende tarayıcıdan diye düşünüp buraya yazdım hemen ardından aynı sorunu yaşayan insnlar oldu chattade okuyordum oyunua ne oldu gibisinden. Böyleolunce eski tarayıcıma geri döndüm onda da durum aynı. Uzaklaşma mesafesi daralmış durumda. Aynı bilgisayar aynı ekran ama resetten önce ve sonra arasında fark var. Zoom mesafesi daralmış durumda.

Yaşadığım sıkıntıyı net bir şekilde anlatmayı başardım sanırım. Bu mesajı yazdığım sıralarda vardı bu durum. Dışarı çıktım geldim şuan daha iyi ancak halen eskisi kadar uzaklaşmıyor.

Son düzenlenen: 23 Temmuz 2015
  12. Ben mozilladan giriyorum 3d de ve boyut normal

13. Merhaba ,

Arkadaşlar şayet genel bir sorun varsa en kısa zamanda düzeltilecektir. Lütfen sabırlı olmaya çalışalım.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.