Çok Acil Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kagan1903 tarafından 10 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kagan1903

Kagan1903 User

beyler
    12 lvl ım goliathım var
    1 iris 6 flax
    pet yok
    hızlar full elit
    10 tane bo2 gerisi 126k lık kalkanlardan
    5li roket atar
    17 lf3 gerisi lf 2
    7k gibi çok az uri var
    12 m credi var şimdilik
    düzenli olarak skylab yapıyorum credi yapabilirim
    galaksi kapılarında ise yok denecek kadar az parçam var
    arge miktarım 1 , 5000 dp argesine verdim
    ilk olarak neyi fullmeliyim ve bunu nasıl hangi haritada ne keserek yada ne yaparak yapabilirim

bu arada oyunda nickim kagan75 venüs şirketindenim nasıl kasacağımı söyleyip yardım ederseniz sevinirim

2. -orkataru-

-orkataru- User

bence ilk olarak argeye ağırlık vermelisin. 21 veya 24 arge dağılımına göre arge basmanı tavsiye ederim (internette bulabilrsin)
    onun dışında x3 ve x4 haritalarında önüne ne çıkarsa keserek kasılabilirsin. o haritalarda leo ile kasılmak daha kolay olacaktır onun ev avantajı var.
    şuan bence önceliğin iris>arge>lf3>bo2 şeklinde olmalı.(irisleri 3 tane olana kadar uriyle al sonra açık artırmadan al)
    ayrıca 4-4 haritasında spaceball haritasına kamufleli olarak gidip kutu alarak gg kazanır ve kapı açabilirsin

3. Kagan1903

Kagan1903 User

şu an genelde 3-7 ve 3-6 da cubi gruplarına katılıp gördüğüm kişilerle gurp olarak tallon kesiyorum 30 dk da 1 k uri anca kasabiliyorum buna rağmen o yüznden arge yapmak benim için çok zor x3 ve x4 te daha hızlı mı kasılırım x7 ve x6 ya göre eğer öyle ise goli mi leo ya çevirip senin dediğini yapıcam ancak içine koyacak bir lazerim ve bo2 im yokken iris almak ne kadar mantıklı

4. Merhaba,

forum kuralları gereğince acil yardım gibi başlıklarda açılan konulara cevap verilmeden uyarı yapılmaksızın kilitlenecektir

konu kilitlenmiştir

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.