çok acil!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™Asi●Kılıç™ tarafından 14 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle herkese selamun aleyküm;
    bugun gözüpek paketi alıcam yanında kalan 3.5tlye 5000uridiummu alsam yoksa katlayıcımı acil

2. Prophecy

Prophecy User

kutu toplayabileceksen katlayıcı al

3. Aleykum selam.

Biraz geç oldu. Katlayıcı alıp pvpde kutu toplayarak alacağınız urinin daha fazlasını rahatlıkla toplayabilirsiniz.

4. Saolun normalda bugün alıcaktım ama yarın sabah 10da alıcam rahatlıkla pvpde kutu toplıyabilirim saolun katlayıcı alıcam ozaman bide katlayıcı alırsak pvpde 3katı felanmı gelcek yani toplam

5. Pvpde kutular normal haritaya göre 1.5 katıdır ve katlayıcı ile 3 katı oluyor. Yani normal haritadaki kutuların 3 katı kadar eder.

6. çok saolun bu benim bayağı işime yarar peki siz hiç katlayıcı alıp pvpde kutu topladınımzı topladıysanız kaç uri yaptınız böyle bir deneyiminiz oldumu ?

7. Ben oyuna para harcamam. Katlayıcı olmadan petle toplama yaptım 45 dkda 3-5k uri etmişti galiba arada düşman geldi onlada uğraştım.

8. saolun herşey için konu kilitlenebilir.

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yardımcı olan arakadaşlara teşekkürler. :)

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.