Çok değerli yönetici arkadaşlar lütfen bakar mısınız ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve G_s_G_s tarafından 16 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. G_s_G_s

G_s_G_s User

Bu klandakı adamlarınz oyunların butun acıklarını bılıyor kendı arkdaslarıyla yapıyor yedırtıyor kımse yedırmıyor yaptırmıyor demesın bız ondan vazgectık barı bırakın bız oyundan zevk alalım bu kadar ac gozlu olunmaz program acar oynarlar kesılmemk ıcın her turlu seyı yaparlar hepsıne eyvallah ben ıllegalı kabul ettım artık cunku oyun duzelmıyor kulannan kulansın barı kulanmayanlara emegıyle oynayanlara az saygı gosterın oturun klan uyelerı admınlerıne soleyın cok zor bır sey degılkı artık adam kayırdıklarını herkez bılıyor cok degıl azcık benım gıbı emegıyle oynayanlara saygı cok zor bırsy degıl ADAM yerıne koyup bakarsanız mantıklı bır cevap verın

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Nasıl bir cevap vermemizi bekliyorsunuz. Madem böyle birşey düşünüyorsunuz. Bunu düşünmeniz için kanıtlarınız olması gerekiyor. Kanıtlarınız varsa da support ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Kanıtlarınızı supporta gönderdiğinizde gereken yapılacaktır.

3. G_s_G_s

G_s_G_s User

kac kere gonderelım bızı yemeyı neden bırakmıyorsun taypon ıcınızde yokmu bır yureklı admın hep garıbanlara hep garıbanlara ne demek ıstegımı bılıyorsun sızdede suc yok hayat ole olmus ne DIYEYIM daha

4. Duck▲

Duck▲ User

Siz 3-4 aydır bu forumdasınız, ve henüz mantıklı tek bir başlığınıza rastlamış değilim.
    Giriş yok, gelişme yok; ya da sonuç odaklı cümlelerinizden bi' tek ben bir şey anlamıyorum.

Hangi klan? Hangi başkan? Hangi açık?
    Klan başkanları hangi amacı güderek adam kayırıyor?
    Onlara ne söyleyelim?

Mantık'tan bu kadar uzak olup, bu kadar çok mantıklı cevap heveslisi bi' sizi gördüm.
    Başka da ne duydum; ne de gördüm.

Oyundaki herkes düzenbaz, bi siz dürüstsünüz(!)
    Vay bizim halimize o zaman...

5. G_s_G_s

G_s_G_s User

eyamcı sen kımın yalakalıgını yapıon da ahkam kesıon sen bılmıonmu neyın noldugunu bana hıkaye anlatmayın duzenbazlık yapsam burda konumu acarım namus serefden yoksun kı zoruna gıtms burda sacmalamssın devam edın yazdıgım her konu mantıklı ısınıze gelmıyor boş herıf :) bu oyunu senın gıbı zıhnyetkıler bu hale getırdı uc kurus kazanacaklar dıye oyunu patattes ettıler hala burda gelmıs masal anlatıyon hey yavrum hey

Son düzenlenen: 16 Şubat 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.