Çok fazla Darkorbit Oynamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ceko008 tarafından 1 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ceko008

ceko008 User

Merhaba ben 2011 da bu oyuna başlamış sonra bir kaç ay oynamış sonra 2014 te birkaç ay daha oyunun içinde olmuş biri olarak aşırı şaşırdığım bir şey var.geçenlerde böyle bi oyun vardı dedim ve girdim tekrar, ilk 10 sıralamasına baktığımda en az 12 bin saat oyun oynamış insanlar var. 30 bini bile gördüm bikaç kere.
    abi bu tam olarak nasıl oluyor? hayır yani 30 bin saat dediğimiz olay neredeyse 3 buçuk yıl ediyor.
    bu adam hesabını 2010 da açmış, günde 8 saat oynasa anca 30 bin saat oluyor.
    günde 8 saat nedir abi?
    10 yıl boyunca?!
    hayır oyun güzel eyvallah ta mantığı basit,oturuyorsun başına yetenek gerektirmeyen tekrarlayan şeyleri yaparak gemini geliştiriyorsun, saatlerce npc kesiyorsun falan.bu yani olayı.
    PvP dediğimiz olayda yetenek farkı çok etki etmiyor, yetenek gerektiren bişey de yok zaten gemisi güçlü olan alıyor.
    yani 30 bin saat buna mı abi? ciddimisin?en az 20 bin saat npc kesmek çok mu keyifliydi cidden?
    hayır sosyal hayatn falan yok eyvallah ta bi işin de mi yok? ne kadar garip

hayır bot desen bu adam tr 5 serverinın 1. si mesela bot ta olamaz? olsa bile 15 bin saat bota bıraksın hadi, abi 10 yıl boyunca aralıksız 4 saat npc kesip kutu toplamak, gemi patlatmak ne kadar normal?

2. İsteyen istediği kadar vakit ayırır , herkesin sosyal hayatı ve zamanı kendisine aittir.

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle aksi ispatlanmadığı sürece herkes suçsuzdur. Ayrıca bu oyunu oynayan insanların yada bu oyuna bu kadar emek harcayan kişileri yargılamak doğru olmaz, neticede burası özgür bir ülke ve isteyen istediği kadar isteği yerde vakit geçirebilir. Sizin emek verip vermemeniz tamamen kendi insiyatifinizdir. Ayrıca oyunun PvP tarafında bir çok incelikler var bunları Youtube dan izleyebilir yada kendiniz bir strateji oluşturabilirsiniz.

Konunuz diğer kullanıcılara karşı bir uslup ihlali gerçekleştirdiğinden ve tartışma ortamı yaratabilecek olmasından dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.