Çok Kararsızım ...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _ČİЙ•_ tarafından 9 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar öncelikle gemimin özellikleri--Full LF3-Full BO2--P.E.TKamikaze3Sv.9--Elmas.Kalp Uçuş düzenleri + 8 iris.APİSE 445 BİN U.--22 Ar.Ge--

Soruma gelicek olursak 100 bin uridiumum var Güve droit tasarımı almayı düşünüyorum sizce --Güvemi Argemi ? (NOT:Baskın atmayı seven biriyim gemim güçsüz olsada x4 35 k civarı vurdugu için can yakıyorum baya kalkan 445 bin civarı :)) Önerilerinizi bekliyorum

2. Merhabalar,

Lf4 sayınızı belirtmemişsiniz.Bence elinizdeki rakamı biraz daha biriktirin hem daha çok toplama hırsı oluşur,daha bir keyifle kasılırsınız hemde gelecek olan indirim günlerinde daha etkin şekilde kullanabilirsiniz.

İyi forumlar

3. baskın içinse argene devam et.güve 35b vuruş gücü için gereksiz gibi.kalp daha mantıklı.kalkannın da iyi değerlerde olduğunu düşünürsek.ama sık kapı yapan biriysen güve mantıklı.

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

apis gunu kutu acin apisin maliyeti azalsin,urinizi biriktirin,guve bu kadar eksik varken cokta ilk alinmasi gereken bisey degil.kutudan hem lf4 te cikabilir.diroitlerin gelismesi var daha is cok.arge de arttirilmali.kisacasi daha cok uri lazim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.