cok onemli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pr00FSTr1kE tarafından 17 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -UZMAN-

-UZMAN- User

Öncelikle ard arda mesaj yazmayın tek bir mesajda sorularınızı sorun.

Bu durumla ilgili forumda birkaç kişi daha yazdı. TL olan ödeme sayfası 1. alış verişte euro yada dolar birimine dönüyor. Bununla ilgili incelemeler yapılır hata varsa yetkililere iletilir.

Siz velinizin e-devlet şifresiyle ikametgah alınız yada onların üzerine olan bir fatura. Yanlız siz supporta yazmadınız heralde onlar size yardımcı olurlardı ben bunları söylüyorum ama belkide fatura onaylamıyacaklar. Siz supporta yazın yönlendirirler.

İyi Forumlar.

2. normalde istanbulda oturuyorm tatildeym balkesre geldm tatil icn burdan alablrmym ikametgah birde bayram tatilnde resmi tatil olduu icn heryer kapali nasl alcam ikametgah falan.hadi pazar gunu bitioresmi tatl ama ben tatldwym valkesrdeym ikametgah verrrlermi bu arada dunden beri supportla konusuom zaten veyahutta o birnci yaptim alsversi iptal etsnler alsklarnisa geri istemiom alsnlar yeterki turk parasi olsn aldklarmi da alsnlar son 9 tllik alsversvyapmstm ya ozaman oner demi cunku pazar gunu 8.00 da 200 tllik alsvers yapmam lazm vurdavyazdiim herseye cecap verrsenz cok tesekkkrlermi sunarm sayglar :)

Son düzenlenen: 18 Temmuz 2015
  3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Tatil olduğu için pazartesi gününü beklemelisiniz. Bildiğim kadarıyla mahallenizdeki muhtarlıktan alabiliyorsunuz. Siz e-devlet den almayı deneyin.

İyi Forumlar.

4. e devlette kapali tatil oldundan birde pazar gunu kampanya bitiyor zaten napmam lazm yardm?birde balkesrdeym burdan ikametgah alablrmym birde 9 tllik alsversm iptal olsn ilerlememde alsnlar geri 30 k uri ile ama turk parasi na donsn alsversmden aonra yine usdye doner zaten ondan sonra istye gidnce bidaa alsvers yapmak icn ikametgah alrm.birde onceki yazmda butun sorlarma cevap.verrsenz sevnrm :) internettende ikametgah alnmiyor?

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Mağlesef bu durumda bizlerin yapabileceği bir şey yok. Supporta o belgeyi göndermelisiniz. Diğer mesajımdada söyledim bildiğim kadarıyla oturduğunuz yerdeki muhtarlıktan alınıyor diye biliyorum. Siz yinede tailde olduğunuz yerin muhtarlığına gidip sorun.

İyi Forumlar.

6. birde e devletten aliniz dedinz e devletin bayisi yok ve e devlet daha internetten ikametgah belgesi almayi cikartmadi yani alinmioki e devletten siz neyden bahsediyordunzki bunu derken ?

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

İnternette okuduğuma göre e-devlet de işlem yapılabiliyormuş. E-devlete girince Nüfus Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bölümünde NVİ Adres Bilgilerim linkine tıkladığınızda çıkan adres bilgilerini yazdır yaparak belgeyi edinmiş olursunuz. Edevlet şifreniz yoksa PTT den almanız gerekmektedir.

İyi Forumlar

8. sabahtan beri urastm e devlet hakknda sifredir falan nvi den adresi screenshotla gonderdm linki ni ve bana sadece mjhtarlk ikametgahi geceldr diyor delrcem yaw kardesm turkiye desm otrsam nolr otrmasam nolr alsvers yapmiyomym ne yazar onn disnda zaten turkihedeym nvi adresmdr nedr zaten kaniti zaten o hani kandrmaya calstmmi xusunuo ne dusunuo anlamadm gitti biktm yaa bu.nedr abi

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bizlerin yapabileceği bir durum yok mağlesef support ne istiyorsa uygun şekilde vermelisiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.