Çok seri uri kasıyorum ne almalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FairyMind tarafından 25 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FairyMind

FairyMind User

Arkadaşlar şimdi çok eskiden oynuyodum.Tekrar bu gün başladım.
    Şu anki hesap biraz
    güçsüz olsada tekrar eski gücüme ulaşacağıma inanıyorum.

Gemi : Goliath
    Diroitler : 3 iris 5 flax (hepsi açık)
    Lazerler : 25 tane lf3
    Kalkanlar : 10 Bo2 , 20 SG3N-Ao3
    P.E.T : 4 Level (kami 2 , tamir modülü felan)
    Roketatar : HST galba 5 li atan işte
    Skylab : Hepsi 7 level

Oyun bayağı bi değişmiş arkadaşlar.Bana yardım edin biraz..
    Sabah 1-2 saat cubi yaptım.4-5m kadar para kastım.4k da uri geldi.
    Diroit fullemek için daha hızlı nasıl kasılırım credi yönünden.Uri pek ilgilendirmiyo şu an beni..

Heh unutmadan arge puanımda 7 Kalın sıkmaya ayarlı gidiyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Mart 2015
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta yazmak güzel bir görüntü oluşturmadığından yasaktır.Mesajınızı düzenleyerek eklemek istediğinizi ekleyebilirsiniz.

Ve irislerinizi fullemek için şuanda yaptığınız gibi cubide kasılmaya devam etmelisiniz.Skylabdan geminize promerium atarak da kasabilirsiniz.

İyi forumlar

3. FairyMind

FairyMind User

Teşekkür ederim modum.Uyarınızı dikkate alacağım.

4. Merhabalar;

Cubikon gruplarına katılmaya devam edin credi ve uri kasmanız açısından size çok kolaylık sağlar.Credi kasmanız için skylabdan sürekli hammadde sevkiyatı gerçekleştiriniz ve onları satın ekstra credi sağlar size.Credi yardımı yapabilecek bir klan bulun ordanda belirli miktar gelir elde edersiniz.

İyi forumlar.

5. FairyMind

FairyMind User

Teşekkürler , skylabı güzel bir şekilde kullanıyorum zaten.Klan işi bana biraz ters ama ...

6. Merhaba ,

İmza kısmınızdaki resim açılmıyor ya kaldırın yada genişlik 500 yükseklik 200 pikseli geçmeyecek başka uygun bir resimle değiştiriniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.