Çok Şirketli Klan Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [KU®ALSIZ]»[A®DA] tarafından 26 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın oyun kurucuları eger bir anlamı yoksa neden 3 tane şirket kurdunuz kırmızı gördümüz gemiye skıyoruz bir bakıyosun kendi şirketinden adam seni kesmeye calışıyo soruyosun adam ya nap veya iltifak böyle sacmalık olurmu sirketler arası üye alımı iltifak nap kaldırılmalıkı oyunun bir anlamı olsun sonucda pvp oyunu yok böyle derseniz butun şirketleri birleştirin tek şirket olsun kim nerde durucaksa dursun

2. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

noktasına virgülüne kadar sana katılıyorum.

hopEEE bunu beğendi.
  3. -lazbela-

-lazbela- User

senin dediğin şekilde yaparlarsa para kazanamazlar

şu anda tüm kazancları ic savaşlar

milleti birbirine düşürecekler ki vip katlayıcı indirici ve hatta arada uride satacaklar

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Dilerseniz Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne anketli bir konu açarak fikrinizi oylamaya sunabilir ve pilot arkadaşlarımızın daha kolay cevap vermesini sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. xxkubixx

xxkubixx User

Bu konuda OP32 isimli darkorbit developer'ı bir değişiklik yapılacağını yazmış yabancı forumunda fakat bunu 2 sene önce yazmış ve şimdiye kadar bir değişiklik yok...
    Sana katılıyorum bu konuda bu arada.şu saçmalığı düzeltmeleri lazım.

кαηℓı-нαηçєя bunu beğendi.
  6. _MARS_

_MARS_ User

Kesinlike haklısınız...

Eskiden şirket savaşları vardı... Bu forumdaki çoğu görevli arkadaşın oyundna haberi yokken biz 80 kişi ile şirket baskınları yapardık...

Sadece tr-2 sunucunda klan savaşları çok fazla idi.

Şimdi ise karman çorman... ***AMA BİZZZ DARKORBİT SEVİYORUZ....

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Kasım 2018
  7. Biz oyuncular fazla birşey istemiyoruz oyuna girdimizde oyunun bir zevki olsun ama şu durumda sadece stres ve sinir ornek vereyim ben 2008 de başladım darkorbite oyunda bu kadar gruplaşma olmuyordu digr şirketlerle pvp haritasına atlarken düşünürdük atlasakmı diye 4-4 Spaceball var bakıyosun kimse yok olsada kim kime sıkıcak herkez içi içe olmus olan klansız yada düşük klan oyuncusuna oluyo o yüzden kimse gitmiyo bile eski oyunculardan kime sorarsak 2008 2011 nerde o gunler diyo belki eskisi kadar oyuncu potansiyyeli yok ama gruplaşma kalkarsa cok eminin %60 70 eski halini alır en azından kırmızıya sıkarken kendi şirketinden kşide sana degil kırmızıya skar
    admiler sizden ricam bunu bildirmeniz şimdiden tşk edrim ..

8. Klanlarla ilgili bu sıkıntı biliniyor ve global forumda baya bir tartışıldı. Google'a Multi-Company Clans - What to do? yazarsanız görebilirsiniz. İngilizceniz yoksa bile çeviri ile ne konuşulduğunu az çok anlayabilirsiniz

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şahsen 4-x portallarından atlarken ki stresi asla unutmam:D

Şahsen ben kendi oyandığım sunucuda 30 vs 30 klan savaşlarını hala yapmaktayız:D

Bunun dışında korsan sunuculara teşvik yaratabileceğinden mesajınızı düzenledim.

İyi forumlar.

10. 60 kisi oyuna gire biliyor mu hala ?
    2 yaratik kesicez dona dona bir hal oldu oyun

11. Klana düşman şirketten oyuncu alınabilmesi başlı başına bir saçmalık, artı donma sorunu gene var gene var.

-Secrettt bunu beğendi.
  12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Geçen hafta güzel bir savaş yaptık, ara ara lag sorunları olsada biz savaşırken çok fazla etki etmediğini söyleyebilirim. Tabi sonrasında yaşanan lag sorunları olduğunu kabul ediyorum.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 27 Kasım 2018
  13. -Secrettt

-Secrettt User

Çok haklısın, hazır sunucular birleşmişken böyle bir şey gelebilir gerçekten. Ama gelmeyeceği çok bariz gibi, çünkü üstüne düşmüyorlar. Hiçbir zamanda düşmeyecekler kanımca ama hayırlısı

14. nonono20

nonono20 User

Ne kadar bunu özlesem de artık oyunun oyuncu sayısı ve dinamikleri buna elverişli değil.

Şu an oynayan kitlelerin çoğu bir klana aidiyet hissetmesinden ötürü ve sohbet muhabbet için oyunda online olmakta.

Ha hatırlar mısınız bilmem 2012-2013 yıllarında klan falan bilmezdik. Böyle 1-2 goli bizim ana üssümüze baskına gelirdi de 15-20 nostromo/bigboy sıkar sıkar porttan atlardık.

Sayımız fazla olursa veya kısmen güçlülerimiz olursa [Mavi sıkan :)] oturur kovalardık.

İşte o zamanlar klandan ziyade şirket dayanışması üst seviyedeydi.

Öyle canı sıkılan kolay kolay düşman şirket haritasına gidemezdi eğer çok güçlü değilse.

Artık ne o zaman ki ruh, ne de oyuncu sayısı buna elverişli değil.

Klanlar olmasa imkanı yok ki 10-15 oyuncuyu bir arada bulasın...

xxkubixx ve [KU®ALSIZ]»[A®DA] bunu beğendi.
  15. Bencede çok haklısın.şirketler arası klana üye alımı kaldırılsın ve her şirket kendi iç savaşını kendi şirketinde yapsın..bence oyun daha keyifl bir hale gelir..darkorbit artık birşeyler yap hep şikayet hep şikayet..bu insanlar boşuna konuşmuyor.. ..biz keyif alacağız ki para harcayacağız..insanların keyif almayacağı bir oyuna asla para ödemiyeceği mantığını bir idrak edin artık..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Kasım 2018
    hopEEE bunu beğendi.
  16. hopEEE

hopEEE User

Çok çok haklı bir konu ve üstüne düşülmeli hadi sayborgu falan geçtimde bu oyuna gerçek bir darbe ve kötülük kesinlikle çok gerekli ve herkesin yararına ya da en azından teke tek savaşmalarını sağlayacak bir düzeltme mutlaka ama mutlaka getirilmeli.

[KU®ALSIZ]»[A®DA] bunu beğendi.
  17. Merhaba,

Mesajınız tarafımca düzenlenmiştir.
    Lütfen üslubunuza dikkat edip yapmak istediğiniz yorumları emir kipleri kullanarak sürdürmeyiniz.
    Konuşma biçiminizi bu şekilde devam ettirecek olursanız cezai işlem uygulanacaktır.

İyi forumlar.

18. hopEEE

hopEEE User

Hocam sizi anlamıyorum gereksiz sansür yapıyorsunuz.

[KU®ALSIZ]»[A®DA] bunu beğendi.
  19. SARIZEYBEK

SARIZEYBEK User

Sonuna kadar katılıyorum. 2009 yılında başladım hala oynuyorum. Pvp ye atlarken çok düşünürdük gerçekten. Pvp yi kim kontrol ediyor acaba bugün vru yoksa mmo mu diye birbirimize sorardık chatte. Ama şimdi öyle degil. tamam oyun çok güncellendi birçok değişiklik yapıldı fakat eskinin tadını vermiyor.

[KU®ALSIZ]»[A®DA] ve hopEEE bunu beğendi.
  20. Merhaba,

Bizler görevimizi yapmaktayız.
    Forum kuralları çerçevesinde uygunluğu olmayan içerikler düzenlenmektedir.
    Eleştirinizi anlamaktayım fakat dediğim gibi burada saygı çerçevesi içerisinde sizlere yardımcı olmaya çalışmaktayız.

İyi forumlar.

hopEEE ve .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.