Çoklu Harita Sistemi

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Phantom_Assassin tarafından 2 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikir hakkında düşünceniz nedir?

1. Beğendim

75,0%
  2. Beğenmedim

25,0%
  1. Bazı oyunlarda kullanılan bu sistem, yoğunluğun olduğu yerlerden oyuncular boş odalarda, haritalarda oynayabilmesini sağlıyor. Bu sistemi oyun kalabalık olduğundan değil, bot, tutucu ve tren kullanan kullanıcılardan ayrı rahatça gelişim sağlamak, oyunda ilerleyebilmek için istiyorum.

Bu odalar aslına göre sınırlı özelliklere sahip olabilir.

*Pvp haritaları bundan etkilenmez.(1'den fazla pvp haritası oluşturulamaz.)
    *Galaksi kapıları, astral kapısı, low kapısı, karantina kapısı ve diğer etkinlik kapıları odalarda kullanılamaz.
    *Gizli harita devre dışıdır.
    *Bazı NPC'ler normaline göre daha geç spawn olur.(Mindfire behemont, StrokeLight)
    *Geçilen odadan normal odaya istenildiği zaman dönülebilir, ancak diğer odalara 4 saat soğuma süresi bitmeden geçilemez.
    *Oda sayısı 10 ile sınırlıdır.
    *Oyun içerisinden panel ile dilediğiniz odaya geçebilirsiniz.

Oda sistemi ile bot ve trenlerin kullanan oyunculardan kaçarak sakince görevleri yapabileceğimizi düşünüyorum.

tuco46500 ve -UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  2. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

3. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

emek h
    arcayıp zaman ayırıp güzel fikirler sunmuşsun kardeşim de 2019 dan beri yapılan tüm fikirlerden hiç birini kaaleye almadılar arşive taşımakdan başka çünkü bunların işi bu başka bir iş bilmiyorlar bu oyunda sistem hilecileri istemedenmi yksa bilerekmi koruyor anlayamadık ben ilk okul mezunuyum ama 1 . parti yazılımı yapanın üsütüne yazılım yapamaz ancak ya ilkkini yapan yada heckırlar yapabilir aklım çalıştığınca onun için senin bu fikrinde oyunun amacı dışına çıktığı için kabul olmıcakdır oyunda gelişen lere değil geişlmiş olan gemiler daha fazla para yatırdığı için onlara daha ön plan da tutuluyor getirdikleri pvp etkinliklerinden anlayabilirsin

Sayfayı Paylaş