cold wave easy

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve askentli tarafından 30 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. askentli

askentli User

efendım ben x1le 2 bın vuruyom gemım golıath kalkan gücüm de 50 bın falan ben burayı gecebılırmıyım sızce gecebılırsem de bana bı taktık söylermısınız ?

2. Merhaba ,

En son bölüme kadar gelseniz bile kolay kapı olmasına rağmen Skoll zorlayacaktır. Eğer istiyorsanız girip bir kaç defa deneyebilirsiniz. Fakat ekipman vb. şeylerin biraz daha iyi olması lazım ayrıca elit cephane de gerekiyor.

İyi forumlar.

3. askentli

askentli User

evet gecılmıyo cok denedım :(

4. Skoll için en iyi taktik hiç peşini bırakmadan dalmak olacaktır ki arada kalkanı yarıya gelince çok hızlı kaçar kalkan doldurmak için o sırada buz roketi atıp dondurup ara vermeden kesmek gerekli ki ama senin kalkanın bile 50K olduğu için dayanamazsın bence hiç uğraşma 20 hakkın olsa bile kapıda zamandan zarar edersin pet kami de yok sanırsam onun yerine yapabileceğin görevlerini yapmak sana daha karlı.

5. askentli

askentli User

evet haklısın ben yapamıyorum onu neyse konu kilitlenebilir sayın modum.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu üyemizin isteği üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.