Geri bildirim Collect Görevi x30

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZAHİЯ tarafından 28 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Beyler bildiğiniz üzere 200000 puan veren bir görev var 150 adet dusman kesme sart kosulmus yenı baslayan arkadaslar nasıl kessın ful gemıllerı bence bu tum harıtalar ıcın gecerlı olmalı 4-4 de sınırlandırılmamalıdır ilgili yerlere iletilmesini rica ediyorum

2. Adam kesmesi en kolay kısmı 2 milyar hasarı nasıl vereceksin esas :D

3. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Konu başlığı tamamen büyük harfle yazılamaz şimdilik ben düzeltiyorum birdahaki sefere dikkat ediniz.

Etkinlik hakkında şikayetlerinizi Space Cup geri bildirim konusuna yazınız, şikayetleriniz iletilecektir.

İyi forumlar.

4. Dostum birincisi o 200 bin değil 20 bin puan. Darkorbit yönetimi öldürsen sana o puanı yedirmez çünkü ödül ihtimali var.
    150 oyuncu kolay olanı arkadaşımın dediği gibi. 2 milyar hasar için sürekli ya petle kapı yapacaksın yada Sinir hastası olmayı göze alıp her bulduğun yaratığa sıkacaksın. Tabi bide bunun ne kadar süreceği var. Yine de bunlar yine en kolay kısım. Mesele kutuları nasıl toplayacağın. Bir tane bile alınmıyor. alanların hepsi aynı oyuncular ve onlarda yardımcı Pilot kullanıyor. Kutuları göremiyorsun bile çoğu zaman.Diyelim ki ben onları göze aldım yapacağım dedin.

Peki hangi besleme ile yapacaksın. Yada onları yaparken harcadığın ekipman ne olacak.Sonuçta da sana kıytırk bir cephaneden 10000 yada bir LF4 verecekler. Ben böyle ödül anlayışının...

TABİ KARAR SENİN DOSTUM. Ben yine de yapacağım dersen sen bilirsin. Şansını dene. Bakırköy yakın.

Ha bu arada şerefsizce oradaki kutuları Otomatik toplatan şerefsizleri korumak için önüne gelene sıkan diğerlerini de hesaba katmanı tavsiye ederim. Sonuçta sende günün sonunda yönetime iyi dilek ve temennilerini sunuyor olacaksın

5. oben

oben User

yeni başlayanlara zaten o görev verilmiyor kesmelerine gerek yok.ayrıca hasar görevide karantinada iyi yapılıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.